|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Pozdrav! Može li mi netko pomoći, da li je moguće snimiti film sa double layer dvd 9 GB na dva od 4.5 GB single layer? S obzirom da su double layer mediji još uvijek strahovito skupi. Koji je program naj bolji za takvo snimanje? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izvedivo je, ne baš jednostavno, al je izvedivo. Treba ga prvo ripnut na hard, demuxat video, audio i prijevod, podijelit sve (najteži će bit prijevod) te ponovo sve kompajlirat na DVD. To bi bilo ukratko, a za detalje mi treba malo više vremena. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Da li je moguće snimiti film sa Dvd 9GB na 2 dvd 4.5GB?
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
sad sam se sjetio nečeg: ak ne želiš izgubit kvalitetu onda u shrinku izbaereš samo main movie i po shrinkaš pa spržiš, a ako želiš dodatke (pretpostavljam da taj film ima dodatke,ak je riječ o filmu) izabreše samo njih bez main moviea i to spržiš, tako da imaš na 1 dvdu film, na drugom dodatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni Dvd2One rijesava problem+ Dvd Decrypter
![]() |
#8 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005