|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Win8 & spicevi
Pozdrav, imam problem kod igranja igara (BF3, BF4, CS GO i svih ostalih) u mulitplayu... Problem se javlja u svakoj igri gdje je ping konstantno normalan (od 30-60) i svakih 10-15sec popne se na 300-500 samo na sekund....naravno zivcira gadno posebno u CS GO... Na ruter su spojena 3 laptopa preko wlana kao i moj i nijedan nema tih problema osim mog...brzina neta je oko 50Mb/s.... Probao sam testirat igranje samo kad sam bio ja spojen na ruter..ista stvar Problem se pojavio prije jedno 3-4 tjedna i nikako da ga rjesim, do tada je bilo sve ok Probao sam laptop vratit na factory restore, tada nisam primjetio problem ali vjerojatno nakon updatea problem se opet vratio Laptop je Asus ROG g56jk Win 8.1 64 8GB ddr3 geforce 850m 2GB ddr3 750GB @7200rpm Ako treba nekakva informacija napisem.... Probao sam pingat i google pa sam dobio neke rezultate...slika je ispod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nije do toga...stavio sam upgrade na win10...ista stvar, mada sam jednom uspio da pokrenem BF3 i odigrao bez ikakvih problema...napokon sam mislio da sam rjesio problem (ni sam neznam kako) i nakon sto sam restartao komp opet isti problem....nesto mu smeta a nikako da skontam sta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja san to ima na W10. Upgrade, radi ok, i onda spike. E sad je li to zbog spijunaze, drivera, babe vange, nije mi se dalo istrazivat. Vratio se na W7. BTW imas li ViberPC? On kad je meni pokrenut isto mi se događa na W7. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 13.09.2015. u 10:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Never Forgetti
|
Jeste Viber glupi, vec sam nekome pomoga. Uglavnom cim je ta suga upaljena imas spike. Na bilo kojem OSu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Never Forgetti
|
Mene zanima ako ko zna, kako promatrat process? Proba san Viber analizirat s Process Explorerom, ali ne daje mi nikakve konekcije i nesto sta bi moga otkrit koji je problem...
![]() |
#13 |
Never Forgetti
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|