Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.09.2015., 20:00   #1
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
(riješeno) Skype sporo slanje poruka

Dakle unatrag nekih 3-4 verzija Skype-a sad da li to ima veze ne znam, OS Win 10 64bit pojavio mi se problem sa slanjem poruka, znači nekad mi vrti onaj kružić po 10-15 sekundi nekad niti ne želi poslat poruku nego moram ugasit pa upalit skype da bi poslao. Dok se dopisujem recimo onda najnormalnije instantno pošalje poruku i čim stanem na malo duže recimo nekih 20ak min. neaktivnosti i hoću nekom poslat poruku desi mi se ono gore opisano makar sam danas to primjetio i kad sam instantno se dopisivao sa prijateljom. Ne znam više šta da radim riportao sam na skype forumu nitko se nije javio da ima isti problem, firewalla nemam niti nikakvog antivirusa, u firewallu od win je propušten najnormalnije kao i svaki do sad kad sam instalirao, tako da mi nije jasno zašto se ovo dešava, ima netko možda sličnih problema ?

EDIT:
Iz nekog razloga sam morao port otvorit samo za skype na routeru i sad je sve ok, čudno jer to nikad prije nisam do win 10 trebao radit.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.10.2015. u 10:48.
Thermaltake je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2015., 20:16   #2
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Meni se to dešavalo kad mi je internet zahebavao.

Inače, radilo ok
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2015., 20:19   #3
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Nemam sa internetom nikakvih, sve testirano.
Staro 24.09.2015., 20:22   #4
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
i meni se ponekad desi al mislin da nema nikakve veze s mojim netom nego je cisto do skajpa - inace koristin v6.21 vec jako dugo i nebi reka da je do toga jer frend ima novi skajp a i njemu se desava s vrimena na vrime.
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2015., 20:26   #5
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Ja imam ovu zadnju verziju 7.10.73.101 i svaki put ko budala nadogradim misleći riješit će to netko je vidio to šta sam riportao na forumu njihovom, ali ništa. Očito samo ja imam ovakav iritantan problem, mislim živcira me nekom hoću baš brzo nešto poslat da mi odgovori, a ovaj vrti i vrti pa poludiš. Nisam nikad prije imao problema sa skype-om ovakvih, ne znam jel to do Win 10 novih do novijih verzija skype-a il šta.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno