|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najbolji album (po vama)
dakle naslov je jasan... uz album napišite zašto vam je baš taj najbolji? slobodno i neki komentar pa da počnemo: IMO od Snoop dogga- Doggystyle album je iz 1994. dok je snoop bio odličan (sad se previše izkomercijalizirano). album ima 14 pjesama: prva (kao neki intro) i zadnja (kao outro)- znači 12 pjesama. meni su odlično njih 10! ritam je zakon, riječi u pjesmama pa onda mora da pjesme valjaju! toliko od mene zasad... next..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nisam niti sam siguran...ne mogu samo tako reci ovaj mi je naj...ali ovi vode... franz ferdinand ... franz ferdinand interpol ... antics the go! team ... thunder lightning strike bloc party ... silent alarm the shins ... chutes too narrow the decemberists ... castaways and cutouts coldplay ... a rush of blood to the head mad professor ... new decade of dub kings of convenience ... quiet is the new loud hϋsker dϋ ... new day rising depeche mode ... ultra joj...nema kraja.... ![]() a zasto? pa franz ferdinandi su najbolji bend trenutno... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Meni je teško reći da je cijeli album dobar. Uvijek zna biti neka pjesma/e koja mi se ne sviđa. A isto tako ne mogu izdvojiti samo jedan album. Jesam ga ja komplicirana osoba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Pantera - Vulgar Display Of Power Pantera - The Great Southern Trendkill Pantera - Far Beyond Driven Metallica - S&M Metallica - Master Of Puppets Deftones - Around The Fur Tool - Lateralus Soulfly - The Hard and The Heavy Volume Rage Against The Machine - Battle For L.A. ... ... ...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
the doors - the best of (nije bas jedan album al apsolutno sve pjesme sa njega su dobre) i naravno an american prayer
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ja nemam nes takvog...al ak moram najdrazi cd...soundbase 2005 za vrijeme uskrsa iz engleske...to je bilo ludo 2 dana za redom samo partyane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ne nuzno ovim redom: Dream Theater - Images & Words Queensryche - Operation Mindcrime Spock's Beard - Snow Metallica - S&M Gladiator Soundtrack Iron Maiden - Brave New World ima ih naravno jos, ovo su one koje sam se nabrzinu sjetio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Definitivno to je 50 Cent - Get Rich or dai Trying iod Limp Bizkt - Chocolate starfish and the hot dog flavored water!!!
![]() |
#10 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Makaveli-7day theory 2pac-2pacalypse now Thug life-Thug life 2pac&outlawz-Still i rize 2pac-Unthil the end of time Nwa-greatest hits Snoop Dog- Tha Dogfather Cypres hill-Black sunday System of a down-Mesmorize Korn-Issues Ovo potonje slušam možda zadnjih mjesec dana i totalno rasturaju. I za sad mi je soad bolji,također sam čuo i 2-3 albuma od slipknota i to je totalni horor. Prebolesno,nije preporučljivo slušati iza ponoći sam u kući ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Guns N' Roses-Unplugged mi je najjači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Dark side of the moon - Pink Floyd
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prvi album im je bio donekle ok, a i ovaj najnoviji ima par ok stvari... IOWA je jos bilo tolerantno... ovo sve ostalo... radio rock... smece... stone sour mi je bolji, barem zvuce kao neki oblik neceg, neko izrazavanje, slipknot mi zvuci ko glupavo pokusavanje growlanja preko prejednostavnih gitarskih riffova... maah, PANTERA ALL THE WAY ![]() np. Pantera - Mouth Of War
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... lol
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nirvana najbolji? LOL mozda u novije dobra se mogu negdje smjesit, al stare bendove tipa doors i zeppelin nista nemoze dotaknut ![]() jbo ja ovo danas sta zovu rockom Linkin Park i te fore bljue mi se od toga ![]() ![]() a) nezna svirat b) nema nikakve tekstove c) za 10 godina niko ih se nece sjecat pogle primjer doorsa nakon skoro 40 godina su jos uvijek popularni (ne ko prije al imaju svoje fanove koji daju puno za razne limited edtion cdejeke)
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
al jebiga svi smo mi jednom u osnovnjaku slusali nirvanu i limp bizkit ![]() opcenito je onaj prijelaz iz osnovne u srednju, znaci 7./8./1. srednje uvjek u znaku nirvane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() da se razumijemo slusam od svega po malo jer dosta bendova su smece al zalomi im se poneka odlicna pjesma. ja postujem da svako voli svoje al imam problem kad mi neko doleti i pocne srat da Hendrix nema pojma i da je Morrison kretan a taj neko slusa neznam Rancid i te fore, pa ti likovi nit neznaju svirat nit imaju ista vrijedno spomena (to se odnosi na vecinu punk bendova). Al zalomi se i meni pa poslusam nekad nesto al da cu to hvalit ili za 2 godine slusat? Necu... Doorse, Zeppelin, Claptona, BBKa i sl. sigurno ocu ![]() Ja sam primjetio jednu pravilnost kod vecine koja me okruzuje - od 1.-4. osnovne slusaju neke gluparije sta vrte na tvu 4-6. pocnu slust MTV pop shit 7-8 tu ili pocnu rap ili metal al u oba slucaja obavezni su ili siroke hlace ili crne majice i lanci ![]() 1-2 srednje pocnu slusat rock i grunge 2-3 punk 3-4 reggae poslje neznam jer sam sad tek 3. razred ![]() samo mala napomena postujem sve oblike glazbenog izricaja osim cajki, sve ostalo mogu poslusat ili podnjet ovisi o cem se prica. Takodjer nebi iso tako daleko da kazem da neki raperi nevaljaju jer ja to ne slusam i neznam, al znam postovat razliku između komercijalnog smeca i prave glazbe. O metalu nebi puno jer volim maiden al oni su meni vise neki hard rock pa sta god pricali klinci iz 7. razreda koji furaju metallica majice. Al o tim zanrovima neznam previse pa necu. Osto sam na rocku i zato jos jednom ponavljam, rock danas je za k***c jer ovo danas je sve tesko smece, hrpa klinaca sa skupim gitarama koje spajaju u skupa pojacala sa dobrim efektima da sto vise prikriju nedostatak talenta (bar vecini ljudi se onda cini kao da oni stvarno i znaju svirat)
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
1-2 komercijala 2-3 techno 3-4 techno/house ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
Recimo od rock bendova Zeppelini, Gunsi, Lynyrd Skynyrd, Dire Straitsi...sve fenomenalni bendovi. A kad mi netko počne sa Nirvanom mi skroz digne živac. Mislim, poslušam ja tu i tamo koju njihovu pjesmu, ali da su tak dobri, baš i nisu ![]() Ja sam slušao ovak: Osnovna: 1-4 više-manje ništa 5-8 više-manje peppersi, koje volim i sada, a uz njih i sve bendove navedene gore, posebice gunse, jimi hendrixa, a u zadnje vrijeme i dosta bluesa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
uf, uf... ovo je tesko jedno pitanje... ja sam imo kompilaciju albuma od SYSTEM OF A DOWN-a, pjesme s Mezmerizea i josh nekih albuma (nažalost izgubio ![]() ![]() ![]() to mi je najbolje sto sam čuo. dobar mi je i Limp Bizkit (chocolate starfish & hot dog flavoured water). da, Snoop Dogg se je komercijalizirao (a recite mi šta se u zadnjih paar godina nije, čast izuzecima), većina rappera je komercijalizirana (eminem, pola dollara...). Jay-Z mi je ostao dobar (99 problems). RHCP slušam kad stignem... Linkin je smeće... Coldplay mi je ok... U2 mi je ok... Od Doorsa imam L.A. Woman, i čini mi se da su oni temelji novije mjuze... Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, da, 2pac mi je odličan, 2apocalypse... Nirvana mi je blesava, za klince... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Luxor poslusaj od dorsa an american prayer ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
2. Gay-z ![]() 3. Reci šta trebaš od systema pa ćemo se dogovorit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo upravo ova tema na ovom forumu dokazuje zašto ljudi kažu da smo balkanci čim netko izjasni svoje mišljenje odma slijedi pljuvačina. i da jedno pitanje za kraj vama primitivcima: Da li tu netko od vas ima više od 17 godina? Čini mi se da baš i ne.... Ili po stvarnim godinama ili po stanju uma.... ala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
i da imam više od 17, čak punu godinu više. (uskoro dvije) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
svi stariji se baš i ne obaziru na to,jer znam kaj slušam i kaj je meni najbolje...svako ima svoj ukus takva prepucavanja su besmislena jer svi ti navedeni stariji bendovi su jednostavno legende,i rijetko tko ima a da nije čuo bar jednu stvar,bez obzira voljeli takvu glazbu ili ne Slipknot-Iowa,Vol.3 Bloodhound gang-hooray for boobies ![]() 2Pac-all eyez on me slušam od svega po malo,al u zadnjih par godina,metal i slično više preferiram!jedino mi u uho neupadaju narodnjaci i tehno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|