|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
(riješeno) Driveri za Infinity USB DVB-T PCTV Micro stick
frend je kupio ovu dvb-t karticu, međutim cd s driverima koji je došao sa njom ne može se očitati, tražio sam na netu drivere ali nisam mogao nigdje naći, ako netko zna gdje da ih skinem bio bi zahvalan za link, btw radi se o XP-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel se radi o ovom uređaju ? U linku imaš tel. pa pitaj za support, oni su distributeri i serviseri, imaju dl. sekciju na webu ali ne pronalazim za taj model. Eventualno izvadi Device ID pa po tom traži dalje, neka te ne čudi ako nađeš više klonova (isti java samo pod drugim imenom). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo driveri ako će ikada ikome trebati za windows 7 bez programa za gledanje http://ubuntuone.com/p/a4R/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Isti problem, neće očitati cd s driverima... Ako netko ima kakvo rješenje ili drivere za XP bit ću mu i više nego zahvalan...... Zadnje izmijenjeno od: Ticma002. 23.08.2011. u 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Jesi probao ovo iz #4 posta ? U paketu je app + driver. Nisam pokretao / raspakirao, pretpostavljam da je drajver spakiran u DrvInstall util. Koji je Device ID tog stika tj. DVB-T prijemnika ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Piše da su to driveri za sedmicu, ja imam XP, pa nisam pokušavao... Gdje mogu naći taj Device ID? Jbg, trebat će mi pomoć i oko sitnica jer se baš ne snalazim s ovakvim stvarima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Uštekaš stick u usb port, otvoriš Device Manager, stick je vjerojatno pod Unknown, odabereš ga > Properties > Details > Device Instance ID |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala na pomoći.. Što se tiče drugog računala, tek ću za tjedan-dva moći na taj način prebaciti drivere, pa pokušavam na neki način ranije riješiti stvar.. Hvala na pomoći!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da bi lakše našao drivere da si u Device Manageru potražio Hardware ID i onda to iskopirao u google.
![]() |
#12 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Imao sam zavrzlame oko ovog dvb-t usb-a sa win 8.1 64bit pa sam uspio nać riješenje no sa skroz drugim driverima pa evo ako nekom zatreba u budućnosti mislim da su ovo za win 7 i win 8.1 x64 download: Code:
https://mega.co.nz/#!lshSnQbZ!BvsbpRbcS5mhwepFfPND89D9juOuUjR-jty6TiPX31c postupak je sljedeći otić u device manager - DVB-T usb stick sa uskličnikom desni klik - Update driver - Browse my computer for driver softver -Let me pick from list - Have disk i odabere se .inf koji je u rar-anom folderu i pustite da instalira i to je to. Također preporučam neki drugi softver za gledanje od ovog njegovog šta se dobije na cd-u jer je on zastario, preporučio bi SichboPVR meni s njim radi savršeno. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.07.2015. u 13:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|