Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2015., 15:56   #1
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Internet problemi, brz internet, spor download

Pozdrav svima koji citaju ovaj thread, a i onima koji ne!

Ovako problem je dosta jednostavan za objasnit, al neznam dal' je mozda i za rijesiti.
Naime, prije par dana sam dosao doma, i stara me zamolila da joj skinem drajvere za komp i reinstaliram windowse na njenom starom kompu, sjeo za laptop(win 7 x64) i krenuo sa skidanjem drajvera, odem na oficijelnu asus stranicu i pocnem klikat drajvere(internet brzina od tkoma sada, 10 mb), za one od 200-300kb apdejtove mi je kako sam kliknuo tako se i pojavio onaj u redu i prekini prozor(koristim mozilu, ali isto je i u operi i chromeu), ali problem je u onome svemu preko 5-6 megabajta,znaci kliknem i moram cekat tipa par minuta da se pojavi taj prozor za kliknut u redu da pocne download i jedna stvar mi je cudna kad kliknem taj neki veci fajl, on je odmah skinut, ko da ga skida prije pa ceka samo da stisnem ok i premjesti na lokaciju kamo sam odredio da se skine.
to je kod stvari od 5-10mb, a ove vece treba cekat i po pola sata i vise, vece podrazumijevam pod 100-navise mb...

Jeli netko imao problema s tim i kako to rijesiti a da nije reinstaliravanje windowsa.

Spojen sam wirelesom na ruter, kad skidam preko torrenta, ona dode do velike brzine, tj 1 mbps i kad igram nest onlajn ping je supermali i sve sljaka, npr. wow radi perfektno, youtube je extra, kao i drustvene stranice tipa fejs i sve te djindje.

Pliz pomagajte ljudi, ovo me izludi

/cheers
Staro 20.06.2015., 16:27   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ukratko, nemas problema niti sa internetom niti sa racunalom.

skidaj nesto sa nekih drugih stranica, naici ces na neke koji nece raditi ove "probleme" (ovo nisu problemi sto si opisao, to je sasvim normalan nacin rada dobrog dijela siteova koji daju download sadrzaja), drugdje ce ti prikazivati odbrojavanje.

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2015., 16:58   #3
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

Ali niti mi pokazuje odbrojavanje niti ista, I sa vecinom stranica mi je tako, znaci I na amdovoj stranici sad kad sam skidao nove drajvere sam cekao 45 minuta da mi se otvori defaultni prozorcic od mozile da potvrdim request za download, kad sam kliknuo ok fajl je odmah bio na kompu, a nemam 175mbps brz internet neg 1mbps, tj hocu rec da nije bilo onoga downloading I da ti pokaze brzinu skidanja I koliko je preostalo, neg kak sam stisnuo ok fajl je bio na kompu instant.( ak je to normalno onda je sve oslo u qrc...). Mislim da je ipak problem negdje, ali sam neuk I ne znam raspoznat.

Sad sam probao skinut nesto na starin komp sa istih stranica kao I na laptopu I nije trebalo uopce cekat I sve je teklo u redu. Znaci kliknuo na driver download na ofisl amdovoj stranici I odmah mi se pojavilo onaj prozor gdje da spremim I kad sam stisnuo ok, vidio sam brzinu skidanja, koliko preostalo.
Ipak je neki problem, ali neznam kako ga rijesiti, molio bih nekog ko zna da se javi

Zadnje izmijenjeno od: nino. 20.06.2015. u 22:44.
matijab je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2015., 22:21   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
onda osobno ne znam, probaj za prvu ruku sa drugim browserom.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2015., 22:23   #5
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

probao, piše ti gore.
Staro 20.06.2015., 22:57   #6
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Mamin komp radi dobro. Digni nove winse na svom laptopu...
Staro 22.06.2015., 11:55   #7
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Mozda si opet koristio savjete iz Buga?

No u svakom slucaju, da nemas neki pametni antivirus koji ti stvara takve probleme? Pokusaj ga onemoguciti pa vidi onda...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2015., 12:59   #8
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
A da nije samo asus stranica u banani? Nisu nikada bili poznati po bajnim brzinama stranice za podršku.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2015., 16:05   #9
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
No u svakom slucaju, da nemas neki pametni antivirus koji ti stvara takve probleme? Pokusaj ga onemoguciti pa vidi onda...
probao i to, i ne samo na stranici asus-a nego i na amd-ovoj stranici, isti rezultat.
nista, morat cu reinstalirat windowse.
Hvala svima
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno