|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() Pozz, ovako, nemogu ucitat windows dvd kad palim pc jer kad mi javi press any key... niti jedna tipka na tipkovnici ne reagira Siguran sam da tipkovnice koje sam koristio rade, koristio sam i ps2 adapter Btw ja u bios mogu uc i normalno mi mis i tipkovnica rade u njemu Pa ako neko zna u cemu je problem zahvaljujem unaprijed
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1 - uzmi PS2 tipkovnicu 2 - ako baš mora USB tipkovnica spoji je na USB 2.0 port 3 - u Bios - u provjeri postavke pod USB configuration, neka bude kao u manualu (Enabled, Auto) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Spojio sam na apsolutno sve portove, sto 2.0 sto 3.0 Pod usb conf imam Usb 2.0 controller A75 usb 3.0 controller Legacy usb support Legacy usb 3.0 support i pored svih je enable
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ah, djeca, uzmi manual pa pročitaj ![]() zada na I/O panelu imaš USB 2.0 portove crne boje i USB 3.0 portove plave boje, tipkovnicu spoji na "crni" port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Izgledada me nisi dobro shvatio, znam ja da je 3.0 plavi,al htio sam rec da sam isprobao sve kombinacije,i trenutno je tipkovnica u 2.0
![]() |
#6 |
Moderator
|
Preostaje da provjeriš ostale moguće bisere: - ovisno koje winse dižeš postavi odg. UEFI Secure Boot d * * k - drugi install medij, po mogućnosti origigi tj. ne editirani ili "black" edition - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Start win normally safe mode itd. Znaci radi kad treba u bios uc,pa onda ne radi i zatim opet radi kad udem u windowse ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Probaj nešto od ovoga http://www.tomshardware.co.uk/answer...ot-solved.html
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
posudio ps/2 tipkovnicu i radila je, i dalje neznam zas nece prek usb-a, a i neda mi se zamarat sa time tako da moze lock na temu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|