|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Bye Bye Internet.
http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...4/0132006.html Nadam se da se to neće dogodit jer bi se internet mogao raspasti na nekoliko mreža.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ma to su sve gluposti da vise para izvuku iz pretvorbe i prebacivanja infrastrukture. a i pusti sta pise na iskonu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ma nemaju sta da pisu pa seru bezveze!!!!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma Ameri seru umislisi su se da je Internet njihovo vlasnistvo, stvarno su debilni prije ce ga HACKERI preuzet nego oni postic kakavsporazum ali definitivno ga nece djeliti na vise mreza to su gluposti,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sto se amerati tice i trebalo bi tako napraviti. Odsjeci ih od Europe i dati im pristup samo portu 80 ostalo neka se gone na svoj kontinent i spamaju tamo. Glavni spameri i umisljeni kreteni... Kolko mi se nesvidja ta nacija da je to cudo. Cak i i BUG vise volim od njih ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nekak mi se čini da je to tehnički vrlo teško izvedivo. Ameri kak i po običaju svugdje žele biti glavni. Još jedan primjer njihove bahatosti i pokušaja kontroliranja (internet) svijeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti Ameri su stvarno nevjerojatni...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nedavno su Amerikanci kopali pod zemlju i nakon 150 metara dubine su našli telefonski kabel. Zaključak je bio da su Ameri prije 150 godina koristili telefone. Objavili si oni to u Washington Post-u. Pročitaju to Rusi i krenu oni kopati. Nakon 300 metara dubine nađu oni optički kabel. Zaključak stručnjaka je bio da su se Rusi koristili internetom prije 300 godina. Objavili oni to u Moscow Tech časopisu. Čitaju to Hercegovci i krenu oni kopati. I kopaju oni 300 metara, pa ništa...400 metara pa opet ništa...500 metara pa ništa... odustali oni od kopanja i objave u "Rudar iz Kreke" magazinu da su se Hercegovci prije 500 godina koristili mobilnim telefonima! ![]() (znam, znam...Spamer sam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|