|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Fanless MBO (s939, nforce4), preporuke?
Bok svima Dakle, trazim s939 nf4 maticnu uz osnovni uvjet da nema nikakvih ventilatora po sebi (proizvodjaca buke). Osim toga: - SLI je suvisan - sto vise USB portova, SATA, ATA i drugih konektora - to bolje - vazno je da nema problema s montazom vecih CPU hladnjaka (Sonic Tower mi se mota po glavi) Inace, kad bih je mogao nabaviti, vjerovatno bih uzeo Abit AN8-Ultra, ali ta je ploca nestala iz prodaje (btw, zna li netko zasto?). Hvala na preporukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Links abit an8 sli - 1.098,59 KN |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš i par modela Gigabyte-ica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Definitivno AN8 Ultra (ako je nađeš) ili AN8 SLI jer jedino one mogu pasivno hladit NF4 čip
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
AN8 SLI - definitivno NAJTIŠA nf4 ploča...i naravno jako dobro opremljena... moja preporuka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
defitivno an8 sli/ultra sa qoutesom
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
AN8 ultra je nestala iz prodaje jer je Abit izbacio AN8 SLI kako imaju sličnu cjenu dobavljači su ocjenili da im se više isplati uzeti AN8 SLi jer je očito profit po prodanoj ploči veći.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
AN8 SLI
|
|
Oglas
|