|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Problem s folderom
Jučer sam bio na lanu i sherao svoju mjuzu u jednom folderu.Pošto se ne kužim u stavljanje passworda i to projatelj mi je nešt namjestio da imam lozinku na account i sve je radilo.Nakon nekog vremena folder se "zaključao",tj. kad hoču pristupiti piše "D:\Glazba is not accessible.Acess is denied". Probao sam iz safe moda,pa kao admin ali opet isto.Da li netko zna kako bi mogao "otključati" taj folder? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
desnom tipkom i na sharing an security.... onda ideš karticu sharing i isključiš donju kvačicu (allow....) i to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
najprije provjeri da li ti je iskljucen simple file sharing odi u explorer/tools/folder options/view pa dole na dnu zatim desni klik na folder/properties/security zatim ti je najjednostavnije svima dat sva prava na taj folder na popisu korisnika i grupa nadji everyone, oznaci ga i daj mu sva prava tako da oznacis kucicu ispod allow u razini sa full control ukoliko nema everyone klikni na add napisi everyone pa ok i daj mu prava ukoliko ne mozes nista od toga odi na advanced/owner i ukljuci "Replace owner ..." i oznaci svoj username i onda ok pa ponovi postupak od gore i sve bi trebalo bit ok
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni je to bilo čudno... Sad kod kuće gledam, spojen sam sa laptopom od starog preko huba, sve sam isto napravio ko kod tebe i radi ko sisa. Ne znam šta se kod tebe sjebalo... Da nema veze s onim virusom? EDIT: Sva sreća pa se sve sredilo. Tooma, hvala ti i od mene, sad znam nešto više. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kako si bio logiran, s kojim accountom, dok je radilo? Prvo što mi pada na pamet je da ti prijatelj nije dodijelio prava na pristup folderu na tvoj postojeći user, već na neki drugi. Ima nas još koji smo znali sami sebi onemogućiti pristup ![]()
![]() |
#7 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja ću odgovorit jer je izgleda Veki zalego, ja sam se odmorio od LAN-a. ![]() Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|