|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
CM 690 kućište ogrebotina
Pozdrav, dakle pacijent uspio sam sa stolcem okrznut plastiku na navedenom kućištu i nastala je mala ogrebotinica koju sam sad ofarbao crnim flomasterom ![]() Slika http://i.imgur.com/Z5V9fiW.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uopće se ne vidi marker. ![]() Teško ćeš to dovesti da bude isto kao prije. Ne vidim na slici, jel duboka brazda?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
|
A da ![]() Teško je ulovit iz nekog kuta da se vidi kolko je duboko meni se čini da to nije jako kad pređem prstom pa zato sam i pitao da li bi se možda sa nekim šmirglom moglo to izribat malo il neš, baš sam peh ono ![]() Mogu eventualno sutra skinut flomić pa uslikat bez njega pa će se bolje vidjet kolko je duboko ako pomaže. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 21.05.2015. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1
|
Ispolirat plastiku ? Predpostavljam da je tebi linija bila preko bočne strane koja je željezna, a meni je na ovom plastičnom rubu(označeno crveno) ![]() Ako je i tebi bilo plastično daj malo pojasni na koji način se to polira šta mi treba kolko košta itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Bilo metalno,celo kuciste je od celika,postupak je kao kod poliranje kola,uzeo neke polir paste od jednog autolakirera,on to dovlaci iz Engleske,neznam sada napamet koje su al pitaci ga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1
|
Aj pa ako ti nije bed javi da vidim ima li tog u ZGu ili bar nešto slično da ispoliram il probam bar nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Izv.sto nisam odgovorio u poslu sam do guse. Ovako sto je stvari,ko sto rekoh meni strana bila od metala,iso sam kod ovog mog druga i reko mi je ovako: Ako je glatka plastika onda moze da se uradi jer ako je hrapava onda moras i drugu da radis jer ce biti razlike.Uzmes vodenu smirglu 2000(granulacija) i ismirglas dok nestane brazda(pod uslovom da nije mnogo duboka) onda uzmes polir pastu sa najmanje mogucoj granulaciji,ja sam radio sa Polir pasta 3M,moze i Farekla,ali sa najmanjom mogucom granulacijom,znaju to ovi sto prodaju i ispoliras to. Eto to ti je to,pa ako hoces probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
1
|
Hvala ti na sugestiji, evo ako nekom znači kolka je dubina valjda se dobro vidi malo sam probao ispolirat nečim, al baš i nije nešto otišlo. http://i.imgur.com/i4qCdIG.jpg http://i.imgur.com/xxvX0XK.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ma ne možeš to ispolirat, poliraju se samo površinske ogrebotine, a ovo je baš udubljeno. Kupiš na ebayu neku cooler master naljepnicu (ili bilo kakvu) i nalijepiš preko toga, nema druge.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
1
|
Kakav carbon vinyl wrap čoeče pa to se stavlja na aute, da to stavim kućište bi mi izgledalo ko neki spejs šatl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
1
|
Da li se može kako napravit da ova plastika bude onako mat ko nova kad je bila sad kako sam ovo išo polirat je sjajna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|