|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Molim pomoc! sirenje wifi signala s 2 rutera?
Pozz ekipo. Imam veliki problem. Naime, imam H1telekom, i fritzbox ruter. trio paket, sve radi super, ali nemam wifi signala u uredu. jel mogu na polovici stana puknuti jos jedan ruter pa da mi on prositi signal? kako? imam jos 2 starija rutera u ormaru. tcomova. IMAM i jedan Airlive 5460! radi se o Siemens sx 763 (vlan dsl) i speedtouch - ova dva t-comova. jel mi mozete ikako pomoci molim vas? Stvarno mi treba pomoc i jako bi mi to pomoglo..... ne kuzim se bas u te postavke, ip adrese i to... ima neko tolko dobar da mi objasni korak po korak please? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš na zadnjih par strana na Mrežama barem tri, četri teme kojima je zajednički nazivnik "Proširivanje wireless mreže" pa potraži malo i prvo pokušaj sam, natuknice imaš. Za početak od navedenih uređaja uzmi Airlive 5460, trebaš: - ip adresu prebaciti da bude u istom segmentu (nizu) kao glavni router, ako je glavni router na 192.168.1.1 onda ga postavi na 192.168.1.2 - ugasi mu DHCP Server - postavi ga u Universal Repeter mod rada, u manualu ima dobro objašnjeno - uneseš mu da se spoji bežično na glavni router - ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|