|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A-Data + Epox 8RDA3I + Bart 2500+ OC-ed
Bok ljudi... buraz bi trebao upiknut gigu rama uz postojecih PQI 256 MB na 400 MHz, pa me interesira kako bi se slagao doticni modul sa A-Data 2x512 400MHz na Epoxici? Proc je otkljucani Barton 2500+@3200+ (200x11, default vcore). Dual Channel ne treba, ploca ima 3 slota za RAM. Ne trebaju nikakve dodatne OC mogucnosti, jerbo ce RAM delat na 400, jedino mozda pokusamo latencije malo smanjit, ali to je MOZDA. E, i ako netko moze potvrditi da li na toj ploci RAM radi na 400MHz, ako su sva 3 slota popunjena. I opcenito, kakav je taj A-Data ako se pred njega postavi neka normalna, nezahtjevna zadaca (citaj: ne OC)? Hvala i pozdrav! ![]() P.S. Ima tko za prodat kakav ram do 450 kn za gigu? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: A-Data + Epox 8RDA3I + Bart 2500+ OC-ed
Citiraj:
imao sam 2xadata 512mb + kingmax 256mb na 8rda+ ...ako ti ne proradi iz prve(pritom mislim na stabilnost), probaj ih malo "razmjestiti" po slotovima btw, radilo je na 2.5-3-3@400 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Re: Re: A-Data + Epox 8RDA3I + Bart 2500+ OC-ed
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|