|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Program za vracanje izbrisanih podataka
je li ima neki program koji ce mi vratiti podatke, jer mi je disk formatiran, a imam bitnih podataka, moze li mi neko preporucit neki koji je pouzdan, cijeli dan sam izgubila trazeci "normalan" program??? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
GetDataBack i File Scavenger. meni su pomogli nedavno kada sam osobno zajebao kod formata da nisam povukao podatke prije (koji su bili spremni i ja sam bio uvjeren da sam ih prebacio na vanjski hard). sveukupna procesura mi je potrajala kojih 8 sati, ali sam dosao do svega......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
citav dan mi je trazio podatke program GET DATA BACK i fino kad je sve to nasao, kad sam htjela da skinem to on trazi neki licencirani kod :O moze li kako bez toga ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
recuva je ok, maloprije koristio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hvalavam, vratila sam ipak pomocu Get Data Back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
iskreno, ne sjecam se. upravo jer sam bio sebi napravio nepotrebno sranje, pa je islo sa par programa pokusavanja, pa nesto imam, pa nemam, pa k...... znam da imena jesu bila garant dobra (jer tipa ssw004_01_14_2014.jpg su bili, ali od nekog fotica genericki sto kelji uz datum i po redu file. jedino sto se poneki nisu mogli otvoriti fileovi, plus sto sam znao imati duplice koji su identicni, pa je bilo rucno peglanje.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|