|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
(riješeno) Printer Epson Stylus D92
Ovako imam printer epson stylus d92 ,stavio sam novu boju i gori mi zeleno svjetlo da radi i odma pored crveno ,ne znam u čemu je problem ne želi ništa printat a i pokazuje mi kao da nema boje? Priključio sam ga na drugi komp i pokazuje da ima boje al i dalje ne printa Zadnje izmijenjeno od: nino. 15.02.2015. u 16:05. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pa to je model sličan mom (D88). ona skroz lijevo je za tintu a srednja za papir ili neku grešku u uvlačenju papira. vidi da ti nije kakv komadić zaglavio u role. dali uopće uvlači papir? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
jednom daaavno sam za entry model C20 našao na netu neki Epson reseter...i pomoglo je za zaglavljen papir. potraži za tvoj možda ima isto tako pa da ti resetira printač - vjerojatno se leektronika zblesirala |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Najgluplja stvar ikada. Ako želim printati crnu moram imati i plave iako ima crne dovoljno. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Strašno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|