|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
rezolucija na LCD-u
moze li se nekako na LCD-u namjestiti da se pri korsitenju rezolucije manje od nazivne ne koristi interpolacija nego da slika bude ostra u centru monitora a okolo crni rubovi? pitam zato jer namjeravam nabavit 17" LCD a ujedno bi htio odigrat tu i tamo koju igru a svi znamo da R9600pro nema neke bajne rezultate u visokim rezolucijama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To i mene zanima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: rezolucija na LCD-u
Citiraj:
ukoliko sam monitor to podržava pronaći ćeš to u izborniku za podešavanje slike no ja se ne sjećam da sam vidio 17-inčni model sa ovom opcijom druga ti je mogućnost da ako ukoliko koristiš DVI odnosno digitalnu vezu ovo poštelaš u samim driverima i kod nvidije i kod ATI-ja imaš ovu opciju e sad po meni slika će ti za igranje biti premala ak ne koristiš interpolaciju na nižim rezolucijama osim toga današanji kvalitetniji monitori rade dobar posao prilikom interpolacije za odigrat nekaj slika je ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ja sam uspio preko drivera. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
kakva ti je opčenito interpolacija na tom monitoru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
EMP moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
di si našao tu opciju?? ja am prekopo cijeli control panel i nema ničeg sličnog.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() moraš imat spojen monitor preko DVI inače ništ od opcije pa klinkneš display onda fpd i isključi scale image according to panel size |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
meni xerox cisto solidno radi na nizim rezolucijama nije premutno opce al uvijek drzim na 1280x1024...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() kaje rješio si se omiljene DFI-ce? na kraju bu samo čika jelc ostal s tom pločom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Meni ne radi na 800x600 i 1024x768, al svejedno rijetko koju igru igram na toj rezoluciji. Najviše mi je to trebalo zbog Battlefielda 2 koji ne ide iznad 1280x960.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
našao sam...i naravno da imam spojen monitor prek DVI-a....nisam ni skužio da taj fpd mogu kliknut.. thx! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|