|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Trazenje domene
Pozdrav, preuzeli smo jednu firmu sa vec registriranom domenom i slozenim emailom. E sad nemamo nikakve informacije tko odrzava/drzi domenu i email. Postoji li kakav nacin da se sazna tko drzi domenu(hosting) samo po njenom nazivom? Inace kad se otvori stranica je blank page |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hvala, dobio sam istu informaciju ko i preko dns.hr Nazalost ne ime hostinga ali barem vlasnika domene i administrativnu osobu. E sad pitanje, pošto su oba dvije stranice izbacile da je vlasnik domene naša tvrtka, a odgovorna osobna XY i njen kontakt mail. Sad me zanima kakva je situacija s domenama, što ako ta osoba odbije dati administrativne podatke od domene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
ns1.nekadomena.com ns2.nekadomena.com Ako iz tog naziva nije jasno o kojoj hosting firmi je rijec, onda preko Whoisa pogledas informacije od "nekadomena.com" i onda tamo pisu podaci tko je vlasnik "nekadomena.com" i uglavnom onda bude neka firma koja hosta. Tako bi ja to pogledao. S tim da imas na umu ako je rijec o .hr domenama, onda gledas preko Carneta, a ako je rijec o stranim domenama, onda gledas Domain tools ili http://who.is ili WhoAPI koji podrzava i pregledavanje DNS zona nakon upisivanja domene.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|