|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
DOOM (GOTY 2016)
![]() Vidim da nema teme, nit je igra najavljena niti se nezna ništa, no pojavili se neki skrinsi pa eto prilika za otvorit temu, grafika je na nivou ![]() http://www.allgamesbeta.com/2012/02/...ed-leaked.html
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
konacno malo svijetla u igri ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() ja ne kažem da je ovo 100% iz dooma 4, no neću dat ni glupi komentar da nevidim nikakvu povezanost sa doomom. da gledam wow screenshotove a da ne piše u kutu wow to bi moglo bit svašta ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
woot!!!
|
Zasto bi bio glupi komentar? Ako nema sluzbene potvrde onda ovo moze biti bilo sto... A i ovo sta je na slikama prikazuje sadasnjost/blisku buducnost, nema niceg futuristickog, a i sam se Doom uvijek odvijao u buducnosti osim ako su ga zamislili ko nekakvi prequel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja također sumnjam više nego vjerujem u slike, ali nisam htio pisat to jer nemam pojma o čemu će se u d4 raditi..postapokaliptične slike su tu a sad jel to d4 ili stalker novi ili nešto treće vidit ćemo ![]()
![]() |
#10 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Doom sto posto, ko bi u 2012 (ili kad bi već izašla) za "hit" igru napravio ovako low poly glave na trokutiće ![]() EDIT : Ove prve slike genijalno izgledaju nego kažem za ovo dole "nešto se kuha" da se razumijemo odma :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
teaser https://www.facebook.com/doom/videos...type=2&theater
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nemam facebook, pa ne vidin sadrzaj stranice - jel to ovaj 2-sekundni teaser s revenantom i 'gore galore' shotgunom ili onaj (efektniji!) u kojem se vidi uskrsnuti cyberdemon? iskreno, mislim da bi to rado zaigra. koliko god bolesno linearan gameplay bia, trica je bila tocno to: savrsen dark ambient soundtrack, morbidni neprijatelji i mrak...ne zanimaju me arapski teroristi i nigga spike dok kelje naljepnice na haube...ocu nesto cega nema na ovom svijetu! ![]() suvisno je i naglasavati - kad vec spominjemo uskrsnuca, da ocekujem nazad i m. betrugera. inace mi nema previse smisla! ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Joj, hebeni debili idu prikazivat Doom na gamepadu, pa daj si pucajte u glavu. Djeluje mi preeeeesporo i sad ne znam, dal je to do idiotskog igranja na gamepadu ili je igra tako prokleto spora. Nadam se da ce popravit paletu boja, jer ovo žuto i smeđe sve izgleda dosadno. Isto tako i ovo highlightanje predmeta na podu, ovo će se morat moć isključit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma brijem da ce se moc iskljucit sve te opcije konzolaske na pc-u. Sporo je zbog gamepada i ziher ce na vecim tezinama igra bit puno intenzivnija i teze ce se moc upravljat gamepadom. Meni je bas grafika doomovska tj. pase mi u taj svijet |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
TO! Konačno, ajmo vratite sve boleštine iz originalnog Dooma 2 ![]() motorne pile, sačmarice, kolci, we go, go, go ![]() velkam tu hel bičz Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 17.06.2015. u 10:56. |
![]() |
![]() |
#25 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
meni se vec skida. samo da dovrsim quake 4 (zadnji puta prelazio na p4 i radeonu 9600). obavezno za doom 3 staviti slijedece linije u autoexec.cfg: seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_cacheMegs "512" seta image_downSize "0" seta r_mode -1 seta r_customwidth "1366" seta r_customheight "768" seta r_aspectRatio "1" seta image_downSizeBump "0" seta image_downSizeSpecular "0" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" seta image_useCompression "0" seta image_useNormalCompression "0" seta r_renderer "best" u suprotnom bi se moglo dogoditi ovo (donja slika). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() doom alfa https://www.facebook.com/idsoftware/...53763477522090 Steam link http://doom.com/en-us/alpha/sony
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nope, nope, nope ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|