|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Preporuka alikacija za mijenjanje izgleda Windoza
Malo sam se vratio na Windoze i fali mi neki app za mijenjanje tema ikona (tipa skinem temu ikona s weba i grupni apply na sve ikone). Nekad davno sam koristio Icon packager al tražim neku po mogućnosti besplatnu alternativu. Što općenito preporučate za igranje sa izgledom windoza (osim object desktopa)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
1) nouveau i 750Ti - podrška je...loša, 99% distri nit ne boota ako ne puknem nomodeset i video=vesa u kernel > kad jednom instaliram nvidia driver sve je OK (više-manje) 2) aptitude je potrgan (probaj synapticom na bilo kojoj distri nakon instalacije maknuti sve što ne trebaš > broken packages je neizbježan kolko god pazio što mičeš...pred godinu dana tih sranja nije bilo) 3) jedina distra koja mi radi kak spada je Fedora 20 (sa Arch/Gentoo distrama se nemam vremena zajebavat)...OpenSuse se krši svako malo a deb distre ne koristim iz gore navedenog razloga...na Fedori 21 trenutačno nemogu "laganini" nit instalirat nvidia driver jer sa rpmfusion reposa za skoro svaki paket gpg check ima neki bug...(jeeeej)...da znam da mogu instalirat na old school način - ali mi se neda i ne želim, u 2014 hoću distru na kojoj ne moram u init3 da instaliram hebeni driver za grafu 4) Nakon 8 sati na poslu za kompom jednostavno mi se neda zajebavat doma s kompom- hoću sjesti i gejmat...trenutačno me drži Borderlands 2 koji ima nativno na Linuxu (Steam) al nasumično trza ko kobila i framedropovi do 7 fps-a su uobičajeni - kad radi radi dobro ali i dalje 20% sporije nego na Winblowsu+čudni artefakti po Borderlandsu ![]() P.S.- trenutačno me i Windows izluđuje sa bootom od skoro 1 minute jer mu treba 30 sekundi kod boota da osposobi mrežu al to je pitanje i rant za drugu temu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://virtualcustoms.net/forum.php http://www.stardock.com/products/windowblinds/ Baci oko ovdje, malo prolistaj, koristeci te programe imas jos more skinova po netu. P.S. Što se tiče mreže, pokušaj postaviti ručno dns servere u postavkama mrezne kartice i to bi trebalo ubrzati "registraciju" na internet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|