|
![]() |
#1 |
Guest
|
san andreas problem
pri san andreasu mi se svakih 5-10 min. resetira komp, i nakon resetiranja "the system has recovered from a serious error".... napominjem da je isto bilo i prije reinstaliranja windowsa, i sa catalystom (sad imam omegu).... sve druge igre fino rade, nema problema.... tj. baš i ne, ponekad(rijetko) mi zabrejka(zamrzne se) u ostalim igricama na kojih 10 sek., ekran se ugasi pa upali i opet sve lijepo radi, ali pri san andreasu uvijek isto.... naravno pokušao sam sa reinstalacijom, ali uvijek isto.... u čemu može biti problem? btw, kolko je normalno zauzeće memorije u stanju mirovanja(ono, task manager-perfomance-pf usage) a kolko već previše? meni je 180-200mb. to normalno? i ak ima veze a64 3000 @2ghz, 512mb ram corsair value @440mhz, x700pro 128mb 470/970mhz, nf4uk8aa.... pro sa sp2. |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni to smrdi na grafu... koje napajanje imaš? kakve su temperature (grafe proca)? jesi vrtio prime, super pi...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Problem je u onboard zvučnoj i nvidia driverima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Da si bacio bolje pogled na forum, našao bi par 3-4 thread-a s GTA San Andreas problemom. Dakle, opet: problem bi trebao riješiti tako da odeš pod control panel/sounds and audio..../ speaker settings advanced/performance/hardware acceleration slider pomakneš na BASIC, dakle na drugo mjesto slijeva. Javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
jel možda to zbog klokanja, tj. sad pokazuje nestabilnost? iako sumnjam, jer, opet, u svim drugim igrama radi normalno, a i temperature su ok. i da, jel ima možda kakav patch/fix ili kaj već za san andreas? Zadnje izmijenjeno od: Gogor. 24.09.2005. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
neke igre su zahtjevnije, mene izbaci recimo iz undergrounda2 tj. stavi grafu na default a u zahtjevnijim ne... ![]() moguće da je problem u zvuku, dosta ljudi se žalilo na to. btw. na koju alternativu driverima si mislio?:confused:
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() sat i pol igrao bez problema ![]() fala dečki |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
nevezano za temu, al' eto.... sa gta garagea sam skinuo patch za veći draw distance.... e sad kaj učinit s tim? kopirat negdje? rar datoteka, 7kb.... |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
1. koliko je patcheva izašlo za san andreas i kaj se time dobije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
dosta.... http://www.gtagarage.com/mods/index.php edit: ovaaaj, tek sad sam primjetio da piše mods.... znači ne patch nego mod.... to dvoje nije isto, jel tak? ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
jebote fakat vidiš dalekoooo..... preporučam. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
e jel ima još neka stranica koja i dalje ima hot coffe mod? tražim ga po netu a sve veće stranice ga makle, kolko sam shvatio po zapovijedi rockstara...... jel ga ima tu ko? |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Imas PM... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas