|
![]() |
#1 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
2.5 mm konektor
da li je mozda neko vidija bananu kakva se nalazi na slici dole i di se moze nabavit znaci ne radi se o standardnoj 2.5 mm banani koja ima dvi izolacijske crte vec ima tri jasnija slika ali ova ima 400kb jos bolje ako neko zna di se moze nabavit ovoj motorolin handsfree povoljno jer ne dam ramu 3 200kn za nesto sto se moze vanka nabavit za 12$
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Probaj u chipoteki, vjerovatno imaju. Ovo kaj ima tri crte znači da ima stereo i još je mikrofon spojen na to! Najbolje ti je da odeđ u chipoteku pa pokažeš frajeru tamo! Sad neznam kako se to točno naziva. Nadam se da sam ti pomogao! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledo sam po web stranicama od Chipoteke, al nisam našo ništa slično, ni kabal ni konektor.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
|
ma gleda san i ja kad trebas tako nesto normalna stvar da je chipoteka prvo misto di ces trazit sigurno je da nisam trazija u gorenju da su mikrofon i dvi slusalice spojeni na to vidi se i na drugoj slici buduci da sam konektor ocito necu nac proba san nac slican stereo handsfree od drugih jeftinijih proizvodjaca medjutim tu ga u varazdinu trenutno nigdi nema mada su ga prodavaci vidjali sad me zanima ima li mozda kakav ducan u zagrebu ili splitu u kojem cu nac hrpetinu tih zamjenskih headsetova a medju njima mozda ovo sto meni treba nije bitno da je za motorolu jer cu od njega iskoristit samo konektor a slusalice cu zalemit neke bolje
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam kupoval takav konektor u Chpoteci al u Zagrebu, no valjda imaju i negdje drugdje. Ak se ne varam konektor se zove stereo-mikrofonski al bi bilo najbolje da im pokazes kaj trebas. Inace imaju i Handsfree-ova tamo i za motorole neke vulgaris za 20kn sam ja uzel i stvarno je bil dobar (Vulgaris rulz:clap: ) Ajde nadam se da sam pomogel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
|
izgleda da je to to u katalogu na netu nemaju nista o tome pa ih je trebalo nazvat i napomenit "stereo mikrofonski" da skuze o cemu se radi tnx acer i dudek
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|