|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2016
|
Samsung smart TV blokiranje reklama i gašenje zvuka
Od kupovine televizora pri puštanju youtube sa njega svakih nekoliko minuta iskaču reklame.Na mobitelu / računalu sve mi je riješio ad block plus ali na smart tv nemam ideju ? google daje neka kvazi polu gotova riješenja i ništa pametno,možda netko ima ideju ovdje ? I naravno radnom ( nekad nebude tjedan dana nekad bude sat vremena zaredom ) odjednom izgasi zvuk i moram pojačati da se zvuk vrati.probao isključiti i uključiti svaku opciju koja postoji u televizoru ali riješenje nije bilo ništa od navedenog. hvala lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Reklame iskaču samo na jubitu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da tako je a zvuk se stalno isključi kada je volume 10 ili ispod,...čim pojačam zvuk se vrati nakon kratog vremena.Dođe mi da ga odnesem na servis radi ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj da li je u njegovim postavkama negdje slučajno podešeno na 'Hotel mode' pa makni s njega na neki drugi.
![]() |
#5 |
Premium
|
sve opcije pregledane problem isti.Što god pokušam napraviti,volume 8 i manje samo mi zvuk na zvučnicima nestane ( PHILIPS SPA5300/00 2.1 Speakers, nemaju dodatna podešavanja,spojeni direktno u 3.5mm ). Zanimljivo kad stisnem voice guide tipku zvuk se magično vrati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|