|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Gačina iz Zloglasne Agencije kaže da je napokon razriješena lokalna petlja i podijeljene 3 broadband koncesije koje će krenut za otprilike 3 mjeseca i još kaže da će to drastično smanjiti cijene. Više o tome možete pročitati na http://www.vecernji-list.hr/newsroom...91445/index.do
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ein Volk, ein Telekom! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
lol, da sve funkcionira po pravilima tržišta, onda bi čitav Zagreb bio na kabelskom pristupu Internetu...imaju veće brzine, manje cijene....a kolika je pokrivenost Zagreba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nadam se da bu to došlo i do mene u ovom desetljeću. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
cim dode kupujem ![]()
![]() |
#7 |
|
Zasad je samo u Međimurju jer je zasada tamo agencija dala koncesije no od 19.10. biti će otvaranje ponuda za Zagreb Splitsku i Primorsku županiju. ![]() I da zaboravio sam reći koncesije su za Wimax
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
2. Isplativo je iskljucivo ako se uzme i TV prek kabela, a meni to ne pasa. Satelitska kartica = prek 3000 programa free. 3. Pokrivenost Zagreba je koliko ja znam 90%, samo kaj nisu svi uzeli naravno. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
768/160 kabel=384/64 adsl ako gledamo cijene (flat naravno) 90% pokrivenosti??!?! hahhah....90% nepokrivenosti si valjda mislio reći... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
Evo popis tvrtki koje su se prijavile na natječaj. Pobjednici će se znat 25.11 1. Za područje Grada Zagreba: ODAŠILJAČI I VEZE d.o.o. GLOBALNET GRUPA d.d. OT - OPTIMA TELEKOM d.o.o. VIPnet d.o.o. HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. PORTUS d.o.o. WIMAX TELEKOM d.o.o. GRADSKA MREŽA d.o.o. 2. Za područje Splitsko-dalmatinske županije: ODAŠILJAČI I VEZE d.o.o. GLOBALNET GRUPA d.d. OT - OPTIMA TELEKOM d.o.o. VIPnet d.o.o. HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. PORTUS d.o.o. WIMAX TELEKOM d.o.o. 3. Za područje Primorsko-goranske županije: ODAŠILJAČI I VEZE d.o.o. GLOBALNET GRUPA d.d. OT - OPTIMA TELEKOM d.o.o. VIPnet d.o.o. HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. PORTUS d.o.o. WIMAX TELEKOM d.o.o.
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
oni koji imaju DC;. ja nemam DCM pa sam mogo uzez kabel od telefona i obejsit se ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() u Zagrebu sa 1.000.000 stanovnika ti poznaješ 900 tisuća ljudi...k00l |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
nisu, |
![]() |
![]() |
#17 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja baš ne polažem puno nade u ovo što pričaju. Govorili su i oni iz Optima telekoma i H1 da će bit jeftiniji 30-40%. Ja sam samo uzeo prosjek potrošnje mojih telefonskih računa u zadnjih 6 mjeseci i na kraju je ispalo da bi uštedio 4-12% ovisno o operateru. Puno ljudi priča o kabelu, ali je problem u broju korisnika jer DCM slabo nadograđuje sustave i često brzina varira. Ovaj ADSL koji mi imamo nije idealan, ali ipak je sam koncept bolji. I manji je ping. 5-6 mojih prijatelja ima kabelski internet i imaju problema ponekad sa iskapčanjem, usporavanjem i sl. S druge strane nekima na forumu super radi iako i njima usluga ponekad nije dostupna.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|