|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Miš za ljevaka!?
Premda sam ljevak i kad gledam sve skuplje modele miševa napravljeni su za dešnjake, recimo uzeo bi logitech mx518....Dal ga je moguće naručit u nekom dućanu kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
|
Jedini miš kojeg sam vidio da savršeno stane u ljevu ruku je trust 460rl ili tako nekako. Miš nema ni E od ergonomski tako da mi je bolje ležo u ljevoj ruci iako sam dešnjak. A što se tiće mx-a najbolje je da ga kod nekoga isprobaš pa vidiš kako ti odgovara a da li se proizvode verzije za ljevake nemam pojma:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nema mx 518 za ljevaka nema niti jedan iz serije 5 uglavnom mx 300 ti je simetrican i on je "namjenjen" za ljevake jako dobar mis....
![]() |
#4 |
Premium
|
Šteta, super miš a meni ne paše.... taj 300 mi se ne uzima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
pogledaj u linksu razer diamondback meni su mx510 i slicni preveliki pa i ja razmisljam o ovom btw. u autriji su skoro duplo jeftiniji
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pre kičasto, grize za oči.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da je i MX-310 simetričan, a i nije loš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Miš za ljevaka!?
Citiraj:
Nit su preveliki nit su premali = idealni Od svih miseva, pet puta skupljih modela koji su gostovali na stolu, uvjek mi je ostao najdrazi Genius. Pouzdani,precizni a zanimljivo doista simbolicne cijene. Meni najdrazi model je prvi na ovoj listi no, prijatelj ima treci model i krasno lezi u ruci (ljevak isto) Posebno je koristan izbornik koji stvarno za razliku od kojekakvih pomagala doista ima svrhu. PS: ovaj od prijatelja je jedino ako mozes tolerirati bezicne zmijolike-trzaj misheve - meni bas ne leze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a postoji oblikom i karakteristikama identican koji toliko ne svitli. takodjer ga ima u linksu
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam geniusa treći odozada na tvom popisu, 2 godine već, i nemislim ga mjenjat dok ne crkne, lagan, ljepo leži u ruci, niti prevelik niti premal...a cjena, oko 80 kn+farbanje+rezanje+plava LED-ica+lego figurica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Imam microsoftovog miša već oko 1,5g i sa njim dobru podlogu koju sam dosta platio, sve je super, miš ne bježi, odlično leži u ruci, samo ono.... mislio sam uzet tog mx518 ali ako ih nema za ljevake neću ga, a i glupo mi je uzet neki jeftiniji miš pa da bude lošoji od sadašnjeg.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da ce ti novi ms (laser 6000) biti simetrican. mx5?? niti jedan nije simetrican ili za ljevake. tako da koliko ja vidim, izbor ti je cekat razer copperheda, m$ 6000, g1(ako ce doci u eu), ili sada kupiti mx3?0 ili razer diamondbacka. iako tbh te "jeftinije" misheveve netreba izbacit iz izbora, sve ovisi za shta bi ga sve koristio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|