|
![]() |
#1 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Problem: pc povezan sa internetom, a ne radi browsanje
Daklem, čudan slučaj mi se dogodio jučer. Gledam jedan komp, nakotilo se web govana, onaj istartsurf ili kak se već zove i tako to. Krenem to čistiti i deistaliravati razne toolbarove i sranja. Maknem i avast free. I nakon reboota sranje. Nakon što sam sve deinstalirao što sam mogao, dogodilo se sljedeće: Na koju god stranicu želim, page cannot be displayed. A net radi. Skype radi, update windowsa radi, ping prema www.google.hr prolazi, ali nema konekcije sa stranicama preko web browsera. IE, Firefox i Chrome... sve isto. Jel možda netko zna kako to riješiti a da nije reinstall windowsa, restore point ili instaliravanje opere.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jesi siguran da si maknuo Avast totalno? Mislim da on zna zezati, tj. ne makne ga kak spada. Si probao onaj Avast utility za deinstaliranje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
plus, malwarebytes, sophos, security essentials, avg, avira, combofix....... safe mode isto tako, ma cudo jedno - nije nista pomoglo. drugi browseri su isto bili probani, mos' ga jebas ![]() plus sto smo mi imali sex jer je naknadno bilo kacenje na domenu, svaki put sa backupom pst-a od officea, pa ganjanje licenci po registrima, fuj. i svakako - sretno! moras napisati ako rjesis problem kako si ga rjesio ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Mozda je port 80 i 443 zatvoren? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Doduše treba pogledati u router koje su postavke za DNS jer sam našao kod par ljudi da je TCom zajebo sa postavkama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
pokušaj ovo meni je jebnom datum bio pomaknut unaprijed i imao sam sličan efekt - problem kao ti sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Antimićanin
|
Daklem, probao sam sve živo i mrtvo, sve što ste naveli + google. Jedino što je vratilo konekciju sa internet stranicama je bio Restore Point na par dana unatrag. I onda sam krenuo otpočetka. I ovako, obrišem iWebar, iSense, SaveStore i sličnje pizdarije i ostavim istartsurf za kraj. I sve do tada dobro bilo, net je radio. Krkenm istartsurf i opet isto, nema neta. Plus svi ovi trikovi i opet ništa. Ukratko, opet restore point da mogu surfat. Reinstall windowsa neizistavan. Nemam više ni ideje ni volje što i kako. Kaj se mene tiče kejs klozd ![]() Hvala svima na savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() vjeruj mi, puno vise vremena smo nas dvojica/trojica pokusavali, i rucne postavke, i resetiranje servisa XP-a, svakojaka sranja. pingovi su redovno prolazili, cak koliko se sjecam i komunikacija unutar mreze (drugi kompovi, domena, printeri - sve), ali izaci na net jok. reinstalacija is way to go, ja sam odustao od trazenja krivca (inace), ako ne uspijem u par sati - kolji pendzere. ne vrijedi, jer jednostavno sam iza toga siguran da ce sve raditi kako treba.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Jesi probao reset browsera nakon čišćenja?
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
da moguce neki virus ili spyware...poskeniraj komp u safe modu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imao sam sličan problem, također istartsurf i ostala smeća. Problem je bio riješen korištenjem ovih free tool-ova, ovim redoslijedom: 1. RKill 2. Junkware Removal Tool 3. AdwCleaner Stvar je u tome da se gamad ukorijeni u registryju, promijeni neke vrijednosti koje ostanu tako i nakon micanja malwarea. Ovi programi to vrate na originalne vrijednosti (barem je meni tako bilo, jer ništa drugo nije pomoglo iako sam makao istarsurf sa malwarebytes anti-malware). Pa eto ako nekom zatreba... Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 14.10.2014. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Antimićanin
|
Ljudi su komp odnesli u servis koji im je stavio friške winse da ih opet mogu zađubriti sa tim sranjima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|