|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Mozilla Firefox problem
ne znam zašto ali pri svakom otvaranju neke web stranice stalno mi se otvaraju u Mozilla Firefox-u neki prazni prozori pa svaki put moram na njima stisnuti X da ih maknem i to me već počinje nervirati KAKO da to maknem evo i tu na forumu me to prati uhhh Zadnje izmijenjeno od: robi64. 14.10.2014. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Baš si to krasno opisao. Samo određene stranice? Kakvi prazni prozori? Kada se počelo javljati? Da li si u kraćem vremenskom periodu prije toga istalirao kakve dodatke za firefox (addon)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel misliš na one thumbove koji se prikazuju na temelju najviše korištenja? http://prntscr.com/4w78e8 To možeš ubiti tako da klikneš na ikonicu u gornjem desnom kutu.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
na svim web stranicama ne na određenim bilo koju web stranicu da otvorim sa strane te web stranice,gore,dole mi se pojavljuju prazni prozori sa X u svom uglu , nisam ništa instalirao za firefox i to mi se događa već dosta dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Piše ti ispod prozora "Ads by xxx", ili si instalirao neki malware dodatak za ff, ili si općenito instalirao neki malware na kompjuter ili si virus pokupio. Provjeri prvo dodatke za ff, vidi da li su ti svi poznati šta rade. Poslije toga nađi kako se pokreće ff bez dodataka pa probaj i vidi da li se još pojavljuje. Ako ne, onda je dodatak i trebaš ga izbrisati. Ako se još pojavljuje onda tražiš dalje na kompjuteru. Svakako pretrazi kompjuter i ako bude dodatak jer morao se nekako instalirati. EDIT: http://www.malwareremovalguides.info...removal-guide/ Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 15.10.2014. u 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nije to sigurno ff napravio sam. Skeniraj kompjuter za malware garant imaš. |
![]() |
![]() |
|
|