|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Hy. Trebao bih savjet o sto boljem rijesenju airflow-a kod kucista Chieftec BA-01BBB-W, bravo series (Big). Za tetaljan prikaz kucista i polozaju vent. otvora pogledajte link: http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471 Montirani ventovi su: 2x120 (ozada); 2x92 (bocno straga) s Chieftec Fan Duct-ovima; 3x92 (bocno naprijed). E, sad, koji ventovi bi trebali kamo puhati da je airflow, naravno i samo hladjenje, kroz kuciste sto bolji??? BTW: Koristim Zalmana cnps7000b-cu za CPU (goni zrak prema maticnoj), i Zalmana VF700-Cu za GPU (goni zrak prema grafickoj). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bočni i prednji -> in-take Stražnji + napajanje -> out-take
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Tako i ja mislim, samo sam htijeo cuti misljenja ostalih. Ako ima neko neku drugu zamisao, neka kaze. thk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Da, "htio". ![]() |
![]() |
![]() |