|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
stigo monitor, a s njim i problemi...
fuck. evo danas sam kupio Samsung Syncmaster 173P Plus i jebiga odmah problemi. Prvo sam ga spojio preko DVI sucelja, instaliro drivere, magictune i kad se sve postelalo, krenula frka. jednostavno se zamrzavao u windowsima. bez razloga, i nist nije pomagalo osim cold restarta. reinstalirao catalyste (5.7, trenutno skidam 5.9) i nakon toga UOPCE nije htio prikazati sliku. zatim sam ga spojio preko D-Suba, obriso sve drivere (catalyste opet reinstalirao) i sad sve radi, al naravno...to nije u redu. O CEM SE VAMO RADI!? monitor je nov novcat, prije njega je bio spojen Samsung Syncmaster 757MB 17" preko D-Suba. graficka je Sapphire Radeon 9000. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Tak meni nije radil dvi na LG 1730,idi ga reklamiraj,ja sam dobil drugog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A ja uzeo rabljeni Samsung 710TM , spojio preko DVI i radi ko urica . jedino ga je trebalo malo postelati. Mislim takodjer da ces morati na rekalmaciju . iako mozda ne bi bilo lose probati monitor na drugoj grafickoj sa DVI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
reklamiraj ga slobodno platio si monitor sa DVI-Dom i oces da takav radi.
![]() |
#7 |
Premium
|
evo. stavio catalyst 5.9 i zasad sve fino radi. jos nisam stavio magictune. drzim ga na 1280x1024@60. nema nikakvih pizdarija...so far. idem probat stavit magictune, mozda on pravi probleme. imao sam prije i AtiTrayTools, pa sam i to maknuo (mozda je ON pravio frku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
test ucinjen, evo rezultata. Kriv je MagicTune. s njim nastaju problemi, kad njega maknem sve radi super. wtf? dobio sam 3.6 verziju na CD-u, jel ima uopce nova? mozda stvarno ima nest u 3.6 sto se kolje s mojim hardverom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
tweaks-advanced tweaks-display tweaks ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A fino smo ti rekli da uzmeš Xeroxa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma, prosurfaj malo po Samsungovim stranicama. Ali, MagicTune ti je stvarno nepotreban - sve što ti treba možeš namjestiti putem drivera od grafičke. Ja sam, however, skužio da mi je najbolja slika po defaultu, pa sam MagicTune deinstalirao (iako je radio bez greške). @segregator: Hvala bogu, pa te čovjek nije poslušao - sad ima bolji monitor. ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
http://www.samsung.com/Products/Moni...ictune_05s.htm Iako piše "Samo za 204Ts, 214T", provjereno radi na 193p plus, pa se nadam i na 173p plus. U svakom slučaju - probaj.
![]() |
#17 |
Premium
|
Krpom (suhom ili vlažnom, ako ne ide suhom). Doduše, kupio sam neku pjenu za čišćenje LCD-a u Eurotrade-u, ali nisam još probao (za sada je čist).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|