|
![]() |
#1 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Iskon Dsl
Zadnja 2-3 tjedna imam dosta problema sa vezom. Iznenadna pucanja, nemogućnosti otvaranja bilo čega (timed out) i slično. Ima li još netko sa ovakvim simptomima ili sam usamljen u gomili (i ako da što može biti problem koji to uzrokuje?)
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni uopče ne puca ali mi jedino zna dosta skakat ping kada igram preko neta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Meni je pukla veza 3 puta u zadnjih 5 dana. Dvaput sam primjetio da se dosta usporila veza, a samo sam surfao. Cuo sam od drugih da se to zna dogodit.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam kod iskona presao da dobijem 60 dana flata, na 384 mi se vuce ko crknut ikonj i dosta varira, prebacio sam si za vikend na 768 to je bilo dobro. Ocito da je previse korisnika s 384 pa kontam mozda zbog toga....
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Meni inace normalno radi, ali znaju se dogodit usporavanja. Naravno nije uvijek do Iskona (T-com-a). Nekad neku stranicu jako sporo otvara, a druge normalnom brzinom.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni u zadnje veze na t-com dsl-u (384/64) veza često puca u zadnje vrijeme... posebno kada igram na netu, onda mi veli lost connection, i nemogu se spojiti ne net par minuta poslje toga (veli mi remote compured did not respond)
![]() |
#7 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|