|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
grafa do 1000 čuna
LOL, dugo vec nisam koristio Nvidia kartice, jer sam vise za ATI, al sad ono imam jedan komp sa strane i htio bi ubosti Nvidia karticu, onak neznam, bas mi se hoce... Uglavnom prvo sam htio ubosti ATI Radeon All in Wonder 9800pro kojoj znam kake su mogucnosti i stvarno mi je favorit. al kad sam nazvao vemil, kazu da je nemaju u ponudi... e onda sam poceo razmisljati o GF6600 i nekako sam pao na zakljucak da cu to uzeti, full mi se ajd recimo dopala... i sad nastane mali problem, vidim, ima tamo Gainward ultra 6600 256/128 za nekih 940 čuna i Leadtek 6600 256/128 za nekih 1040 čuna i padnem ti ja u razmišljanje koju da uzmem? I onda ponesem tu dvoumicu sasobom u Ve-mil... i dođem tamo, kažem, oću jednu od ove dvije, koja je bolja itd, kad on kaže da nemaju ni jednu ni drugu... i ća sad? Koju vi sugestirate grafulju? Volio bi da je neka GF jača od 9800 a da košta isto/jeftinije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako mozes jos malo se rastegnuti svatko ce ti savjetovati 6800Le o kojoj je skoro sve receno i to je best buy. Ako vec hoces obicnu 6600 mislim da je bolje uzeti neku sa 128mb , jedino izgleda da ih je teze naci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Čuj, trenutno je u tom kompu ATI Radeon 9600pro i planira se prodati za 500 kuna i onda još 500 kuna nabaciti i ubosti novu grafu, pa sad... treba neš dobro... i u biti jel 6600 128/128 bolja od 9600? bar ono duplo recimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma stvarno imam ubitačno lošu ponudu grafičkih kartica u Osijeku... mislim stvarno HGspot ima jaaako malo grafičkih kartica, a Ve-mil ima mnogo al svaku za koju ja nazovem i tražim, oni kažu, a čujte, to je teško nabavljiva ovo ono, pa mislim stvarno!!! LOL de onda ne stavljajte to po cijeniku... ima neka trgovina di mogu lijepo nabaviti dobru grafu, ili ako netko prodaje od vas grafu do 1000 čuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Mislim da si svoju karticu mrvicu precijenio. Mozda da probas preko nekog weshopa nesto kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nisam ja nju precijenio, nego sam našao dobrog kupca koji će ju kupiti za 500 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
|
Eh , takvome nije mjesto na slobodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ma uzmi 6600gt bolja je od 9800pro dosta ![]()
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pogledaj u foremlu u osijeku u ulici republike, imaju HIS i Galaxy povojlne kartice a ok su za ono sto ti trazis pa vidi. imaju vudio sam dcanas obicnu 6600 gt mislim oko 1000 kn pa pogledaj il nazovi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
imaš computer centar
![]() |
#12 |
Premium
|
ljudi, znam ja šta imam, ali je taj computer centar skup... no u poslovnici formela (http://www.pc-shop.hr/) sam našao sljedeće: VGA Leadtek A6600-TD256, GF6600 256MB, AGP ![]() e i ta grafa je 1.065,90 Kn jel dobra... mislim, smeta mi ono A na početku... to znači neš lože, zar ne? imam predosjećaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Grafa bi trebala bit OK, samo pogledaj malo kakva je memorija gore. Buduci da je to 256MB verzija, malo sam sumnjicav da nije slucajno "sporija" memorija (iako mislim da to bas i nije praksa sa 6600 chipovima)
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
A ok, onda, skonto sam kasnije da na nekima piše PX pa mi je ušlo u glavu... a de mi pojasni ono ko mrtvi partizan.... i kaj ond da ubodem neku 6600 sa 128MB recimo Samsung memorijom ako nađem... ha? di bi radile igre bolje? a ovo, jer ovo valja Gigabyte Gigabyte GF 6600 Turbo rev., 128MB, TV out, DVI (NVIDIA GeForce 6600+HSI) ajdte, kaj sad Leadtek onaj 256Mb ili taj od 128Mb ili ova gigabyte od 128Mb... zanima me koja će konačno dati bolje perfomanse... po mom je za sada leadtek 256Mb sa tom memorijom koja se kloka ko mrtvi partizanac... najbolja... od ove gore 3 no da čujemo prvo vaše mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Imao sam A6600TD sa 128MB gore je bio hynix3.6 i sa moddanim biosom sam dosao na 550/740 kartica je bila divlja, ali s ovom od 256MB ne bus daleko doso jer se ta hynix 4.0 dosta lose clocka... Kaj je najgore od svega tih 256MB rama ti ne bu nis znacilo jer taj GPU to nemre zgutat(iskoristit) dakle overkill... Ja bi na tvom mjestu ili uzeo a6600td-128 ili jos potrazio 6800LE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Odi tamo, jer oni nisu više Formel Osijek. Formel im je i dalje glavni dobavljač (i za njihovu robu imaju iste cijene), ali nabavljaju i od mnogih drugih, te imaju puno veći izbor, nego na Formelovim web stranicama (www.pc-shop.hr)
![]() |
#20 |
Premium
|
Čuj, glup sam što se tiče nvidie, ali sve ostalo znam vrhunski, kao i slijediti linkove na www.formel.haer |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zule
|
9800Pro je jači od obične 6600, karta je stvarno dobra, ali možda bi ja na tvom mjestu uzeo nešto novije arhitekture, a možda i ne ![]() ![]() Daj malo prosurfaj na tržnici, svaki dan uleti dobra grafa, često nova s garancijom,možda prođeš s nekakvom 6600GT (koja je sad gledam u Tri-Tradeu 1200kn, i to Galaxy). Ak ti je sila da sad kupiš, vozi taj radeon 9800pro. Pozdrav p.s. provokator ti prodaje Gigabyte 6600GT s 14 mjeseci garancije. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 07.10.2005. u 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Problem je što F.C. još nije napravio svoju stranicu. BTW, tamo sam kupio Chaintechovu 6800nu za 1500kn prije par mjeseci, kad nigdje drugdje nije bila ispod 2k (nakon toga se pojavila Gigabyte-ova sa pasivnim hlađenjem u Linksu za manje novaca).
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
De, za koliko prodaje provokator grafu? definitivno bi ju kupio... btw, ima jedan lik iz oglasnika koji prodaje 6800 za 950 kuna, ali nažalost nisam preplaćen i nemogu saznati broj... nije mi u cilju sad kupiti kartu nego mi je u cilju dobiti što bolje za što manje love... ako Provokator prodaje po povoljnoj cijeni kupujem, i na mene ide trošak poštarine... (šalje pouzećem) U biv. formelu sam bio i imaju Leadtek 6600 non gt i mislim još galaxyevu.... za nešto manje od 1000 kuna a u biti na www.webit-shop.hr imaju 9800pro koju mogu kupiti bez PDV-a... sam što josh neznam jeli na lageru... do sada sam zvao oko 5 tvrtki za 9800 kartice i nijedna je nema na lageru... sad malo štrumfam pcekspertom i čitam recenzije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Evo jedan offtopik... tek sam sad skonto da je tržnica web oglasnik... fakat sam pomislio da je ovdi neko lud, da mi savjetuje da odem na tržnicu... hehe, baš sam se nasmijao... član sam 4 foruma i vlasnik 1, i na svima piše web oglasnik... hehe... mislim LOL... idem potražiti grafu... i da, tamo sam našao 9800pro@XT... kaj mislite to ili neku GF6600gt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zule
|
Pazi, s ovom XT-icom dobivaš dobru grafu sa odličnim coolerom, ali ipak pogledaj bolje, mislim da za 950 kn ima 6600GT-brža je kakvih 10-15ak % i novije generacije. Kad je tako mala razlika u parama, idi na 6600GT ili 6800 LE ili 6800. Ova zadnja je najbrža ali i najskuplja, ali sa nijednom nećeš fulat. Dakle lista po kojoj gledaj je: 1. 6800 (al sumnjam da ima za soma, pa kupi taj oglasnik škrtico ili pitaj tetu da vidiš broj) 2. 6800LE , uz malo sreće jako dobra, ako ne, po stocku je nešto brža od 9800 Pro- ako ti se riskira... 3. 6600GT 4.9800Pro/XT |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
je li bolja kartica sa 128 Mb DDR3 ili 256 Mb DDR ps. sta je VIVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Cuj, po mome je bolji ddr3 jer je to ipak brzi modul i cip ce bolje provlaciti 128MB nego 256.. i to još 256 sporije memorije... a VIVO ti znači da ima video ulaz i video izlaz (video in video out) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Nadam se da se zbilja salis jer sam ja isprobal 6600GT i 9800 pro u istom kompu i rezultat osim doom 3 i 3 marka 6600Gt se nije pokazala nekaj posebno a da ne spominjem brzom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |