|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
Silence of the Sleep
http://www.silenceofthesleep.com/ http://store.steampowered.com/app/321870/ ![]() Code:
Silence of the Sleep is upcoming psychological horror adventure game for PC. . You play as a man called Jacob Reeves. A man who has lost his reason to live. He throws himself into a blackness to end his misery, but instead of it being the end he wakes up without a memory of his life before. You will travel through the abstract world of Silence of the Sleep to find the very reason for your journey... ![]() edit: usro sam se živ od ove igre i odustajem :\ Zadnje izmijenjeno od: AFK. 04.10.2014. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Igra nije toliko strašna koliko poslijedice koje se dese (nekim čudom) poslije igranja. ![]() Igram tako 20ak minuta, čisto OK, da vidim kako rade mehanike itd. Solidno, nije strašno, ali je umjetnički dojam - dobar. I što sada, čovjek ogladni, uputi se u kuhinju po malo špeka, sira u kruha, i prvo što mi se desi kada sam ušao u kuhinju i upalio svjetlo - eksplodira Samsung Pleomax štedna žarulja. ![]() O bem mu miša i zamzung gofno koje nema ni 500 radnih sati, skoro sam prdno na rosu od straha. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Moram ovo definitivno isprobat, jednoga iznenadi žarulja, drugoga iznenada s leđa poliže pes, mene bi žena mogla iznenadit sa sexi donjim rubljem ili domaćim kremastim kolačima dok igram.... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
So, definitivno nije igra za mene onda. Ja se usrala dok sam FEAR igrala, nisam tri tjedna spavala nakon toga. ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Pussy ![]() Igra je fantastična. Atmosfera, art, glazba, priča, savršeno. Ima par akcijskih elemenata skrivanja + bježanja od "čudovišnih sjenki", ali bez tih elemenata bi igra bila manje napeta u riješavanju pazlova. Sve u svemu - odlična Indie igra. Na chepteru 5 sam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|