|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Napokon jeftiniji ADSL 15.12.2005 !!!!!
Evo neki dan sam kupio novi PCchip i čitam intervju sa T-comovim voditeljem projekta ADSL Evo nekih zanimljivih pitanja i odgovora: Znači da čete do kraja godine ispuniti ciljanu brojku od sto tisuća korisnika ? "....komapanja traje do 15 studenog i mi očekujemo da ćemo do njena kraja imati 95 tisuća zahtjeva i 82 tisuće prikljućenih korisnika. Znači ostaje nam od 15 studenog da prikupimo 10 tisuća korisnika.......Petnaestog prosinca se očekuje još jedna kampanja koja će biti drukčija od postojeće tako da će se svatko naći , da tako kažemo, u benificiranom statusu što se tiče ovakve i neke buduće ponude " Kad namjeravate zemljopisno proširiti ponudu ? "Trenutačno imamo oko 460 lokacija na kojima su uključeni DSLAM-ovi, a od toga ih je oko 380 u većim i manjim gradovima. T-com će do kraja godine ići na to da ih ukljući 600, a da sljedeću godinu ukljići DSLAM-ova na još 700 lokacija. Ići ćemo u duboku penetraciju prema manjim mjestima i otocima. Tako bismo do kraja sljedeće godine imali preko 85 % naših korisnika prekrivenik ADSL-om." Kad ćete promjeniti korisničke modeme odnosno postojeće Siemens USB/Ethernet uređaje i WLAN uređaj? "Mi već sada spremamo promjenu terminalnih uređaja, što ćemo i službeno napraviti do kraja godine. Ponudit ćemo terminalnu opremu koja će biti spremna za ADSL2+" A kad ćete sniziti cijene ? "Ne mogu vam točno reći kad će to točno biti ali mogu vam reći da će se prvi pomak u smjeru kvalitetnog ADSL-a vidjeti već krajem ove godine. No koliko smo ove godine bili jaki na akviziciji korisnika tako iduće godine moramo raditi na lojalnosti korisnika, jer se pojavljuju i drugi davatelji ADSL usluge, pa korisnici imaju izbor" Ovo je najbitnije, još se govori o tome kako će početkom godine biti razvijen call centar, i ako živite u mjestu gdje nema podrške za ADSL te ako skupite 16 potpisa(da im se uvede ADSL) bit će uveden na toj lokaciji (na taj način su već 24 mjesta dobila uslugu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Zivi bili pa vidjeli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
OMG, thats the funky shit
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
Evo upravo kupio pcchip i kažem dosta novosti za nas. Ovako tekom i dalje će bit gamad jer ako će mo mi postojeći korisnici htjeti zamjeniti stari modem za adsl2 modem trebat će mo produžit ugovore znači još minimalno godinu dana neće moći otići kod nadolazeće konkurencije. A baš me zanima kaj će bit ako ne produžimo ugovor a neće moć koristit adsl jer će svi dslamovi bit na adsl2 tehnologiji. Reci mo ja koji sam kod tegamadi na ugovoru do 4 mjeseca i na iskonu do devetog mjeseca slijedeće godine. Onda ovi problemi koji se uzadnje vrijeme događaju taj ričard kaže da je to problem u pristpnoj opremi jer ona nemre podnijet toliko zagušenje baš me zanima kako će biti sa još većim brojem korisnika i brzina. No on je rekao da će to riješit. Budemo vidli. Eto to je sve zasad moram u školu pa kad se vratim možda još nekaj napišem iz intervjua.
![]() |
#10 |
Premium
|
Al cijene moraju spustit jer će od sljedeće godine bit drugih davatelja ADSL-a koji će nudit jeftinije pakete |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
aaa jooooooook, nema ugovora sa t-com-om, nema sanse.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Moraju pojeftinit, i 100% budu, ja bi bio zadovoljan kad bi mogo imat sadašnih 386/64 na flat-u za kojih 180kn, i još da nadodam.... tetak u njemačkoj ima 2Mbps flat za 25E mjesečno, sad se prebacuje na 6Mbps za kojih 37E također flat pa si vi računajte.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
|
Evo kompletnog teksta možete ga downloadati ovdje u pdf formatu. http://zupload.com/file.php?filepath=31081
![]() |
#18 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
1US$=7.75HK$ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ma sve je to tanko...ali gledajte ovam,mozda vam malo shebem kontracepciju,nas u ulazu ima 3-4 gamera,i sad zabrijali smo uzet paket,ali kad dode malo jaci,da bar ima svako 128 uppload pa sherat,i podijelit troskove na 4 dijela,mozda ce nam se isplatit,a sad posto ima wireless,lan i sve ostalo nest cemo iskemijat...ttak ako imate mogucnosti razmislite i o ovoj opciji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Samo da do kraja godine flat 386,64 bude za neku razumnu cifru.... kojih 250kn, i to je puno za tu vezu al hebiga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
A cuj, slazem se s tobom, ali bolje ista nego nista nazalost! A nadat se nekom bolesnom padu, ne vjerujem ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
P.s. Naravno i ja bi da dodje 150 no to ipak nije realno ocekivati :-( |
|
![]() |
![]() |
![]() |