|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
dell p2314h pixelated
Imam pitanje nakon monitora sa tn matricom nekidan stigo dell p2314h i slikom sam neugodno iznenadjen, kao da mi se vide pixeli, tj vidim sve neke tockice /zrnca po ekranu..Kazu mi na drugim forumima da je to zbog anti glossy premaza... ?!?!?! Jel to istina i moze li se to kako zamaskirati??? Ceko sam ko budala monitor i sad se osjecam posrano... ovo je izrazeno najvise u 1920x1080 rezi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je kupljen preko webshopa, moze se vratiti. Imas temu o reklamacijama pa pogledaj. Je spojen dvi ili hdmi kabelom?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
pa da glavno da se to nitko nije sjetio navest od ovih glupanan sa buga foruma sto ga dizu u nebesa.. sta da trazim kao zamjenu.. moze bit i tna ... imo samsung 2233bw i bio prezadovoljan s njim ranije.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato što je to više manje normalna stvar za IPS monitore za posao. Imaju mat ekran i to je tako. Ja to na U2913H uopće ne primijećujem. Vjerojatno jer sam se otprije naviknuo na mat ekrane no nakon TN-a je sigurno šok. Onaj treći ti je DisplayPort (DP).
![]() |
#7 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Nije istina. http://www.aocmonitorap.com/root/hk_...play.php?id=34 ovo je moj monitor, nikakva pikselizacija ni gluposti nisam primjetio sa prelaska sa TN na njega. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
|
Zrnatost je normalna stvar na svemu što je mat. Od screen protectora do sloja na ekranu. Nema drugog načina da se spriječi refleksija svjetlosti. Ta zrnatost služi da rasprši svjetlost uokolo umjesto nazad u oči. Stavi si bijeli ekran, pa ćeš primijetiti. Negdje se vidi više, negdje manje, ovisno o tom anti glare sloju. http://www.tomshardware.co.uk/forum/...r-layer-grease
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.08.2014. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ziva tlaka...bezbolnije zamjenit za drugi model ako nije kasno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja imam bas taj model i nemam tih problema. Jel moguce da to samo neki imaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The mighty pirate
|
Ma svi imaju isti premaz, ali kad nakon godina korištenja glossy TN monitora pređeš na prvi mat IPS, onda ti ta zrnatost upadne u oko i može biti šok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|