Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2014., 14:39   #1
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Pomoć oko rada za fakultet

Kolege trebam malu pomoć oko rada za faks. Trebam SS početnih ekrana, tipkovnice (na koju možete napisati "pisanje teksta na Android uređaju 4.x.x" ili koji već imate) i recimo početnog zaslona kod ulaska u meni. To trebam za uređaje s Androidom 4.1, 4.2, 4.3 i 4.4. Molio bih slike na PM. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2014., 14:44   #2
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ako imas android uredjaj svaku od tih tipkovnica mozes instalirati, a cak i od proizvodjaca raznih.
Juice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.09.2014., 14:53   #3
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ako imas android uredjaj svaku od tih tipkovnica mozes instalirati, a cak i od proizvodjaca raznih.
Imam i to bi riješilo problem sa tipkovnicom, sada još samo trebam Home screen.
Staro 18.09.2014., 14:59   #4
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Pa i to možeš izguglat. Ili digni android emulator pa slikaj koji god homescreen hoćeš.
Malo ljudi ima vulgaris android launchere, tak i tak većina proizvođača ima neku svoju izvedenicu pa ne vidim kako ti to može bit od pomoći?
tech je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2014., 15:15   #5
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Pa i to možeš izguglat. Ili digni android emulator pa slikaj koji god homescreen hoćeš.
Malo ljudi ima vulgaris android launchere, tak i tak većina proizvođača ima neku svoju izvedenicu pa ne vidim kako ti to može bit od pomoći?
Slike sa googlea su veliko no no kada se radi ozbiljniji rad. Naravno da mogu guglati, emulirati... Ali to nije oriđiđi. Trebam ozbiljne stvari, a ne da netko ubaci sliku u google i nađe ju na 20 web stranica.
Staro 18.09.2014., 15:23   #6
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Staviš izvor slike zato.

Ne znam po čemu je jedna slika appdrawera da ti ju ja pošaljem originalnija od one koju ćeš naći na XDA.
SS ko SS, ni po čemu poseban.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2014., 16:54   #7
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Slike sa googlea su veliko no no kada se radi ozbiljniji rad. Naravno da mogu guglati, emulirati... Ali to nije oriđiđi. Trebam ozbiljne stvari, a ne da netko ubaci sliku u google i nađe ju na 20 web stranica.
Mislim da si malo pobrkao. Naime kad se radi ozbiljniji rad onda moraš u njemu navesti reference (izvor) te imati / ili koristiti javno dostupne slike, znači u prijevodu moraš paziti na licencu slike koju preuzimaš.

Druga stvar po čemu je emulator drugačiji od oriđiđija? I u konačnici trebaš li u tom radu imat brandirane homescreenove ili nebrendirane? Ovisi koja ti je tema.

"Veliko no no kada se radi ozbiljniji rad" - Molim te zašto znastveni radovi onda imaju iza navedenu hrpu referenci i kad radiš znanstveni članak poželjno je da imaš popriličan broj referenci .

Naravno poželjno je izbjegavati izvore sa interneta (pogotovo neprovjerene) ali zato se naučiš čitat licence te po potrebi tražit dopuštenje za korištenje . Tak se piše "ozbiljniji rad".
Forace je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2014., 10:50   #8
partwish
Creeper
Moj komp

Molim lock teme.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori