|
![]() |
#1 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
WoW
Kako kreirat account sa onih 30 dana besplatno kad se kupi nova igra. Dodjem do omog koraka kada pita kako cu placat i odaberem bonovi,ali trazi da upisem key sa bona.
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Vrlo jednostavno - kupiš bon ![]() ili staviš preko kartice, pa upišeš info s kartice. Koliko je to normalno, zašto, odkuda, neću raspravljati .... To ti je jedini način ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||
Premium
|
Ima i drugi nacin koji mi je reka jedan tip s newsa. Samo se pri otvaranju accounta utipka bezveze neke brojeve kreditne kartice i sve radi. Par dana prije besplatnih 30 dana samo se prebacim na bonove. BTW Ajde napisite malo na kojem ste serveru? Ja sam na Aggramar (Tauren)
![]() |
![]() |
#5 | |||||||
Premium
|
jeli se moze prebacit lik s jednog servera na drugi? btw koja je razlika u normal i pvp?
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Za sad se može prebaciti samo s određenih full servera na nove servere - ali u pravilu NE. Obzirom da ti je lik lvl 15 ili manje - mislim barem - i nije neki bad početi ispočetka ![]() Normal: moraš omogučiti PVP u zonama gdje je kolinje normalno. Zgodna opcija, ako ne voliš da te kolju svako malo ![]() PVP: Gank fest. Nakon lvl - a 20 ideš u contested zone gdje je PVP free. Na PVP serveru te slobodno kolju veliki lvl-i dok ti njih samo blijedo gledaš. Ja sam na PVP serveru jerbo više volim taj - OMG Alliance kill the bastard stil igre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|