|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
vjerojatno na istom ili sličnom mjestu gdje naći kompove priključen na T-com flat 100mb/s = 1kn per month! ![]() a za šta ti treba? hlađenje proca:clap: pa imaš one velike puhalice u elektromaterijalu za kupit, ventilatori koji stoje na metalnom stalku... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozda je smijesno ![]() ![]() a mislim cak da ima i onih koji imaju malo rotor tj uzak pa nisu tako ruzni pogle pa vidi ....
![]() |
#4 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
ja mislim da ima u chipoteki za uzet..... ak ti treba zaraka kupiš jedan jet- motor i četri elise od helića pa da vidiš kak hladi ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
jep imas u chipoteci papst drze 15 i 20 cm 220V i nebrojen broj dB
![]() |
![]() |
#6 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
teba mi za hladit radijator od vodenog koji je 20x20cm, sve smjesteno u zasebnom kucistu, nije vazno koji napon je i okretaji kad se to sve da sredit....
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne znam baš kako se da srediti da ti jedan toliki vent koji radi na 220V, ne čuje? i to u zatvorenoj prostoriji u sobi, boravku, odnosno bilo gdje u blizini računala. možeš ga staviti u ne znam što, ali ćeš ga pošteno čuti. Bolje ti je onda staviti 4 x 12cm ventova, koji će se sigurno čuti manje nego jedna mrcina od 20cm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
@gabre ne stane mu 4x120 mm ![]() neka stavi 4x80 mm i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|