|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Media player preporuka
da li mi možete preporučiti neki low cost media player? stavio bi u apartman umjesto dvd-a samo da nije android stick.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravi Android playere. Probao nekoliko (MK 808 i 808B, Minix Neo X7,...) i nisam bio zadovoljan. WD TV je i dalje zvijer za njih. Nađi polovnog, bilo koja generacija. Stariji modeli nemaju wlan, ali imaju LAN utor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
apsolutno se slažem WD je zvejr s obzirom na ovo smjeće od andoida i ja sma probao par komada i nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
eto, ja se ne bih složio gore s kolegama u nekim stvarima. Ok, WDTV player je dobar, gura sve formate ali ima i ograničenja. (surfanje netom, playstore, AB ![]() Što se Android playera tiče, tu se ne bih s njima složio. Naime kupio sam ATV1200, ima LAN priključak, WLAN, dual core procesor, 4 utra za USB (prima USB disk, tipkovnicu i miša) te ima SD card utor. Gore sam upgrade-ao na 4.2 android i stavio XBMC 13.1 gore. Da, XBMC ![]() Stavio sam i 1channel plugin, radi kao podmazano. XBMC radi potpuno fluidno, mogu playati filmove s diska/sticka i mreže (ovo nisam još probao, ali vidim ide bez problema) te streamovi s neta radi fantastično. Što je najbolje, spojim tipkovnicu i miša te imam potpuno funkcionalno računalo. Mail, youtube, muzika, torrent, sva radi bez frke. To mi je kod WDTV-a falilo. Iako on ima većinu toga, on je u biti samo player, dok je android OS koji ima puno više mogućnosti. Jedino ograničenje androida je 720P prikaz ali to mi ne predstavlja problem jer imam stari LCD koji ima takvu rezoluciju tako da nije problem. Imam ovaj uređaj: http://www.mygica.com/product.asp?id=165 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Trebam preporuku za neki jeftiniji media player koji bio spojen s mrežnim diskom. Može i samo LAN. Vrlo mi je važno da može streamat full hd i da rade ok titlovi. Imam STB od internet providera neki low cost, koji sam koristio samo radi probe, i treba mu vječnost da pronađe disk na mreži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
WD live - imaš po oglasnicima po 300-350kn |
![]() |
![]() |
|
|