|
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
radio na samsungu,pa na xeroxu...i imam sada xeroxa...mislim da sam sve rekao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Samsung. I to bez premišljanja. PVA overdrive matrica vs. TN uvijek pobjeđuje. Iako je TN matrica prilagođenija igrama (zamjetno je brža), mogućnost prikazivanja svega 260k boja (16,2 mil. sa ditheringom) i katastrofalno loš vidljivi kut su veliki downside. Na PVA matrici je jednostavno toliko bolja slika da se nikad više ne bih odlučio za TN monitor. A, spomenuti Samsung još ima i kontrast od 1500:1. Inače, imaš u novom VIDI-ju test 19" LCD-ova, a Grand Prix je dobio Samsung 193p plus, koji koristi isti tip matrice (sa čak manjim kontrastom od 1000:1). Edit: Pogledaj ovaj thread: http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 To je veći brat tog Xeroxa (čitaj, ista matrica).
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Slazem se sa sick_boy-om za Samsung... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
@sick tocno al to su opet same spesifikacije...razlika je 0 a kut gledanja je na mom xeroxu ogroman...malo prije 90 se jos sve vidi...ak mi snupi ne vjerujes dodi do mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() To su dvije posve razlicite klase monitora... Samsung 173P bio bi (u nekoj mjeri) i vrlo interesntan graficarima dok Xerox ni pod razno... Razlike u kvaliteti same slike su drasticno na strani navedenog Sasmunga koji unatoc posve drugacijoj namijeni, te cak i ZANEMARIVOM ghostingu, u igrama konkurira (mozda cak i nadmasuje) Xeroxu... @sNNooPY Kada vec ciljas na tu cijenu a prvotna namijena ti je igranje i gledanje filmova onda je jedini logicni izbor Samsung 19" SyncMaster 930BF...Doticni nema tako dobar kontrast niti kvalitetu same slike kao 173P (ili recimo 193P) no za svoju cijenu nudi jedinstveni uzitak i sliku koja ce zadovoljiti sve osim profesionalaca... Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 01.10.2005. u 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
19" monitor mi ne treba. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() da onda ti netreba xerox...sa samsungom ces moc cist pristojno se i igrat... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Naime, kad sam uspoređivao svog Samsunga sa bilo kojim TN monitorom, razlika je bila velika (ne na papiru, nego uživo). A, kao što rekoh, 173p plus koristi isti panel kao moj 193p plus, pa bi i slika trebala biti jednake kvalitete.
![]() |
![]() |
#14 |
the luda ribetna
|
onda sam ja corav...ps monitr je bio sm 173P i nije da je los...al xerox mi se vise dopadao(a bio je i jeftiniji) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa, ne znam kako da ti kažem, jesi bio kod okuliste u zadnje vrijeme. ![]() BTW, 173P ima gotovo jednaku kvalitetu slike kao 173P plus, ali je spor do jaja (kao i sve VA matrice bez overdrive-a).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|