|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko ste cekali na ADSL prikljucak?
NAkon sto ste poslali prijavu, koliko ste cekali da vam T-Comovci dodju spojiti ADSL i u kojem ste gradu/naselju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Dao zahtjev u 7. mjesecu prosle godine,negdje polovicom mjeseca,dosli za cca mjesec dana. Lokacija vidi se
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam predao zahtjev u jedan ponedjeljak u 9. mjesecu 2004. i došli su mi dečki doma za 4 DANA...:clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
10 dana:clap:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Pusti ih par dana i onda nazovi. I opet. I tak par dana zaredom pa bude to malo brže išlo...Hiča i to, prodaš spiku, malo šarmiraš ako je žemsko, ako je muško daj sestru i to je to. Dođu onda brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Predo 4.4.2005 još uvijek ni traga ni glasa a živim skoro pa u centru ZG(trnje). vidio sa po newsima ekipu koja je čekal po 3mj. tak da me više ništ ne čudi
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
čekao sam 8 dana, nazvali su me još jučer da dolaze i nije bilo nikoga, nazvali su opet sljedeći dan (danas) i došli. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
20-ak dana...još su mi se ispričavali što nisu ranije došli jer nisu imali LAN modema na lageru ili tako nešto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
oko 6-7 dana več čekam. Sutra zovem i skidam sve po spisku. Preksutra idem osobno u T centar. Oče ko samnom *khm* - mitzek 160kg *khm* ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
cekao par mjeseci potrazi stariji topic
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam prije jedno 8-9 mjeseci uzimao, čim je bio moguć tu kod mene na kvartu. faxirao sam zahtjev (recimo) u utorak oko 11 navečer, u srijedu me zvao čovo ujutro i u četvrtak ujutro došao. poslije kad je ekipa uzela, onda se po tjedan-dva čekalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
želite se dobro nasmijati? here it goes: dočekao napokon i ja 1.5. da pustim stvar u pogon... fino ja sve pospajam, onak refleksno, nabrzaka, postavim software, kreiram vezu, pokušaj spajanja - ne želi se spojiti! okay, možda sam u žurbi nešto zahebo. opet kreiram vezu nanovo - ništa. pizdim... gledam ja modem, on ne kuži da je spojen na mrežnu (!) a bogami ni windowsi ne kuže ništa. uredno piše 'network cable unpluged'. mozgam ja, restartam komp, čupam patch kabel van i natrag (!!!), pa si mislim možda je on sheban a danas nedjelja, baš sam pehist. psujem i kumim. ali... stvar je u tome moja malenkost je mahinalno nakon godina i goina guranja telefonskog kabla u isdn ta ugurala patch kabel u isti taj isdn ta (!!!) umjesto u mrežnu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam predao zahtjev oko 20.04. u lokalnom T-com centru. Obavjest da mi je usluga aktivirana je stigla prekjučer, a čovac s modemom došao danas, 14.5. Lan modem, sve proradilo iz prve .... no problems whatsoever ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Dođem ja u T-com centar predam tipu zahtjev za ADSL priključak. Odmah me tip pita jel to za pravnu ili za fizičku osobu. Ja mu kažem za pravnu. Nato će on, a jel imate štambilj. Ja mu kažem da je sve potpisano i da je udaren pečat. Nato će majstor a jer linija glasi na mene ili na nekog drugog (ko da sam na sudu). Kažem mu da je linija na starog. Tip kaže da mora doći osoba na koju glasi linija. Već lagano meni živci labavi, kažem ja njemu pa imaš i štambilj i pečat kaj ti više treba. Kaže on pa kak ja mogu znati da se to nisi ti potpisao ![]() ![]() ![]() Ja već luuud. Kažem ja njemu da se takav zahtjev može poslati i faxom te kak onda oni mogu skužiti čiji je potpis. Kaže on da to prima druga služba, i kad on primi zahtjev da on mora dati svoj potpis po primanju zahtjeva ![]() ![]() ![]() ![]() (zato sam i došao osobno da me ne bi netko j... kako fax nije prošao i druge izmišljotine) Na kraju je ipak stari morao doći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
aka Mali Mirko
|
Evo sam ga dobio, kako su i obecali za 30 dana. Meni su ga spojili danas, dakle proslo je nekih 20tak dana. BTW moj prvi post na ADSL konekciji. BTW2 cemu sluze svi oni CDi koje TComovci ostave? Jednostavno sam napravio novu mreznu konekciju za DSL i to je bilo to. Nisam trebao niti posebne PPPoE drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nazvali me telefonom doma u Bistru kraj Zaprešića iz Osjeka. Čovjek me je nazvao u Srijedu i nakon telefonskog razgovora u roku 2 minute poslao mail sa zahtjevom i svim mojim podacima, isprintao sam zahtjev, potpisao ga i faksirao mu natrag u Osjek. Za 5 dana u ponedjeljak nazvao me je čovjek oko 9:00 sati da li bi mi mogao oko 11:00 sati doći spojiti ADSL. Za nepovjerovat je da mi se je to sve dogodilo, a da nisam imao nikakvu špagu, žnjoru ili vezu u HT-u. I kako da ih onda ne pohvalim ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|