|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
H1 - ruter i RJ 45 probelm
ukratko, operator H1, dao onaj "dječji" modem/ruter crvene boje (ni ne znam ime), koji ima RJ 45 za dolazni signal linije ADSL. No prijetalj ima žicu sa RJ 11 (valjda se tak zove) konektorom (klasični telefonski) pa je morao to spojiti u splitter iako ima opciju sa VOIP da mu spliter ne treba, rezultat je brzina jedva 1 mb/s, dok po defoltu H1 isporučuje do 3mb/s. moje pitanje može li taj RJ11 sjesti u RJ 45 bez kemijanja??? ja nemam klješta za krimp da mu to promjenim a pametni i škrti H1 nije mogao dati jedan kabel RJ11 - RJ 45.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Telefonski RJ11 (nisam ni ja siguran je li 11) bez problema sjeda u RJ45 konektor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala, budem mu javio da proba!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
"Sjedne" RJ11 u RJ45 samo treba paziti da pogodi sredinu, ako ne onda ocvikat i zakrimpat RJ45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() r11 uredno sjeda u r45, tvoj problem je negdje drugdje, a najvise mislim u neznanju i onda krivljenju drugih radi istog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
da, u meni je problem, hvala... da, taj crveni fric izgleda ko da je doletio iz dubokog svemira.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Pa normalno da je. To sto se sad osjecas uvrijedjen je jos gore. Ocito je da se ne razumijes u materiju, ali si u tom neznanju odbacio mogucnost da ste vi nesto lose napravili i okrivio sve ostale radi toga. Prvo da router nevalja jer "ne izgleda" kvalitetno, a nakon toga da ti nisu isporucili adapter r11 -> r45 (koji je nepotreban). Znaci obe stvari nemaju veze s vezom, ali eto, i dalje nastavljas da nije u vama problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|