|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Treptanje slike
Pozdrav ljudi. Imam jedan problem sa kompom. Ubiti ne znam dal je problem softwerski ili hardwerski. ugl. Pročitajte tekst i nanam se da ćete skužit o čemu pričam. Dakle, dok upalim komp i dok se windowsi učitavaju slika cijelo vrijeme trepti(dolje je video). Dok pokušam uć u bios samo mi se pojavi crni ekran. Nakon toga prebacim sliku s PC-a na TV pa natrag na PC i pojavi se slika od biosa no također slika trepti i ne mogu vidjet kako pomičem miš iako ga mičem, slika je zamrznuta. Recimo po tipkovnici mogu vidjet da su mi se učitali windowsi iako stoji samo windows logo i trepti(isto je na videu). Ponovo prebacim sliku na TV pa na PC i onda se pokaže slika sa desktopa. Vidi se pokazivač miša no on se ne miče. Nakon kaj ponovo prebacim TV-PC vidi se da se pokazivaš pomaknuo. Kao da se slika osvježi svaki put dok prebacim s PC-a na TV, pa ponovo na PC. ugl. Problem se počeo od nedavno dešavat i to sam primjetio dok se windows učitavao no nisam obračao previše pažnje. Danas sam stavljao nove drivere od grafičke i nakon kaj sam stare pobrisao i restartao komp skužio sam da se taj problem "treptanja" događa i u biosu i na desktopu bez drivera grafičke. Nakon kaj sam ih jedva instalirao nekako, slika na desktopu se popravila, znači sad radi sve kak treba, no u biosu i dalje ne mogu ništa radit jer slika trepti cijelo vrijeme i ne vidi se pokazivač miša dok ga pomičem, odnosno slika je cijelo vrijeme smrznuta. Ne znam dal ste skužili o čemu govorim jer ni sam ne znam kako bih objasnio o čemu se radi. Možda će biti malo jasnije nakon kaj pogledate video. Ovaj tekst je napisan prije nekih mjesec dana na drugom forumu i problem još uvijek nije riješen. Nije mi bilo tolko hitno ni riješavat jer mi bios i ostale stvari nisu trebale a na desktopu sve super radi ali danas sam pokušao reinstalirat windowse s nadom da to riješim ali je nemoguće zbog tog treptanja odnosno zamrznute slike. Jedva dođem do odabira jezika instalacije i sveg ostalog jer moram sve napamet radit. http://www.youtube.com/watch?v=DtHWz...ature=youtu.be Ako bi netko znao o čemu je riječ i kako riješiti ovo, bio bih mu veoma zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
najlakse za pocetak - spoji monitor na drugi komp ili spoji drugi monitor na svoj komp. osobno bi rekao da je problem do monitora, elektronika, sam ekran, tko zna........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Do monitora sigurno! Još da znamo koji je....? Probaj drugi kabel, drugi izlaz iz grafičke, mijenjaj ulaze DVI, HDMI i doći ćeš do uzroka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|