|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Vmware i usb disk
Ako netko ima ideje sto bi moglo bit. Dakle, imam wmare i na njega prespajam usb disk. Sve je super radilo vec neko vrijeme, dok mi jednom vmware windows nije bacio bluescreen. Od tada, kad spojim usb disk na njega, jednostavno ga ne cita. Znaci radi windows, kad spojim usb, on ga mounta ali sve uspori i kad pokusam otvorit e: baca error. Sad bi ja to pripisao windowsima, da mi se isto ne dogadja i na novoj virtualnoj instalaciji. Opet nemogu taj usb disk prespojit ista stvar i tamo. A taj isti usb disk normalno radi van vmwarea... Mislio sam da je do njega, skenirao ga svim i svacim, i sve ok. Sve imam osjecaj kao da je ovaj primarni sistem nesto sjebao a neznam sta. Reinstaliravao sam vmware i svasta nesto u nadi da bi to popravio ali nista, uvijek isto. primarni os - win7 64bit sp1 vmware osovi - winxp sp3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
probaj preko virtual boxa :P
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|