|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Thomson tg 782i WPS
Na navedenom ruteru od T-Com mi ne radi tj. ne reagira tipka za WPS. Provjerio sam vrstu enkripcije i ona je wpa-psk. U postavka rutera nisam pronasao opciju za enable ili disable WPS. Tipku sam samo na kratko drza, pa 5 sek i onda i 10 sek al se kontrolna lampica (narancasta) nije palila. Palio gasio sam ruter al bezuspjesno. Molim vasu pomoc ili savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Sto ti je navedeno pod wireless opcijom "Allow New Devices"? Ta tipka je inace "osjetljiva" na trajanje drzanja. Kad ju stisnes dulje od 10sek, ona gasi/pali wireless modul u routeru, a kratkotrajno drzanje omogucava, pod odredjenim uvjetima, WPS. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Stoji mi automatski, dok izbornik daje "not allowed" allowed via registration" i "automatically". Na netu sam pronašao mogućnost diseablanja putem cmd s računala al isto tako kažu da neki provajderi tu funkciju onemogučavaju. Edit: Evo sam stavio "via registration" i tipka svijetli na stisak ali vec ranije povezani uređaji nisu više na mreži i kad sam se isa ponovo spojiti bilo je potrebno pritisnit WPS. Zadnje izmijenjeno od: maxba. 24.03.2014. u 06:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Znaci, ipak tipka radi, samo trebas skuzit njene visenamjenske funkcije. Izgleda da sad stiskom ukljucujes potrebu za registracijom klijenata, a ponovnim stiskanjem to iskljucujes i vracas u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Zar WPS u sebi nema neki kritičan exploit radi kojeg ga je pametnije ne koristiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|