|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
hp 6735s šteka nakon hp-ovog loga pri paljenju
Pozdrav, imam problem koji me izludio. Naime, odbio sam spomenuti laptop koji se gasio, pa sam ga očistio, promjenio term. pastu, sklopio i mislio da sam riješio problem. Nakon sklapanja počeo je zamrzavat pri početnom logu windowsa, nakon nebrojenog pokušaja gašenja uspio sam ga pokrenit da prebacim bitno na drugu particiju. pokrenem task menager čisto da vidim šta se događa postotak rada procesora nije ništa čudan 2,4,12... i onda malo "protrljam" miš, kursor miša blokira, tipkovnica ne reagira, postotak rada procesora malo skoči pa se sve vrati u normalu osim što ja mogu samo gledat u task menager. Jedino sto reagira je tipka za gašenje nakon koje se laptop uredno ugasi. Nakon toga sam pobriso disk u hp-ovom biosu pomoću disk sanitizera (ak se ne varam), napravio particije, podigo novi sistem (na guranje, jer mi je zašteko pri dizanju više puta). nakon svega toga podizao je windowse lakše al je opet šteko u njima. Znači u pravilu zašteka nakon hp-ovog loga, a ponekad zašteka u windowsima, tj ne zašteka klasično nego miš i tipkovnica ne raagiraju. na zaslonu se slika "miče" i nemoram ga prisilno gasit nego se, nakon kratkog stiska tipke za gašenje normalno odjavi i ugasi. i da, caps lock "odblinka" 2x po 5 zahvalio bi na bilo kakvoj pomoći Zadnje izmijenjeno od: vujas. 21.02.2014. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
caps lock > LEDs blink 5 times > System board > General system board failure Jeli ono ta serija (6735s) poznata po tome da "zakuha" pa nastradaju spojevi (lemovi) na chipsetu ? Pisali smo o tome, da probaš fenom kontrolirano zagrijati chipset ili plati nekom reballing. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je li ti ispravna baterija, pa da probas bez punjaca? Cesto takav problem zna izazvati neispravan napon na smart pinu adaptera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
nekada ne odblinka nego dođe do winsa ili ih podigne i u njima miš i tipkovnica izgube funkciju. hvala na savjetu kad bateriju uštekam javlja mi grešku (601 ak se ne varam) Mod: Koristi "Edit" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|