|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ASUS N53JQ OC
Pozdrav, eto, kako je ovo dzubre postalo vec staro, (skoro 3 godine), tija bi ga malo overclockat. U njemu je i7 740QM CPU (1.73GHz-2.93GHz), 4Gb RAMa na 1333Mhz i GT425M grafa. Pokusa sam dodati jos RAM-a (ima 4 slota za RAM, 2 su popunjena, pa sam kupio jos 2 modula od 2Gb, ali tu mi nastaje problem i laptop se ponekad ne zeli upalit, pa sam onda odheba taj RAM, pretpostavljam da nisu kompatibilni jer nisu jednaka sva 4 modula, nego 2 i 2). E sad, cita sam malo po netu, i tu po forumu, raznorazne programe spominjete, proba sam ovaj RMClock, ali on mi se ne zeli upogoniti uopce. Sistem je Win7x64PROfesjonal (onaj s fuxa sta se dobije origigi). Inace, GPU znam da overclockam sa MSI Afterburnerom i s njim to vecinom i radim, ali bi tija malo i CPU "dignuti". Moze nekakav link do programa ili tutoriala za OC Intelovog CPUa u prijenosniku? Hvala unaprid na svin informacijama.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|