|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Kada kupiti novi laptop?
Možda pitanje zvuči glupo, ali svejedno ide. Novi sam laptop kupila prije 2 godine i par mjeseci, pazim ga koliko mogu, radi ko nov, riječ je o Asusu K53E. E sad, kad biste preporučili da se uzme novi laptop? Evo recimo ja ću sada imati nešto novca pa me zanima je li ima smisla pokušati prodati ovaj dok još ima kakvu takvu vrijednost? Drag mi je i teško mi je to i pomisliti, ali ako ostane sa mnom do kraja, završit će u smeću, a ovako možda i dobijem nešto za njega. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ne isplati se prodavati laptop ako i dalje služi svrsi. Polovni laptopi mnogo gube na vrijednosti i sada ne bi dobila za njega neke značajne novce (nov takav košta tek nešto preko 2k kn), tako da bi nadoplata za novi bila pozamašna. Dok radi - radi. Kad krepa prodaš u dijelove i dobiješ podjednako koliko bi dobila da ga prodaš komplet ispravnog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
mislim da ga nema smisla prodavati ako ti sluzi svrsi ! pogotovo sada kada je izgubio najvise na vrijednosti trajat ce ti jos godinu-dvi sigurno ( osim ako bas ne odluci crknuti ) i vjerujem da ce ti biti dovoljan za sve za sto ga koristis ![]() cisto za usporedbu, moj gura vec punih 6 i pol godina u prosjeku 6-8h rada dnevno.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Hvala na savjetima, nema prodaje! ![]() Baš sam jučer radila kalibraciju baterije i ispada da mi traje nešto manje od 4ipo sata, al to je u stanju mirovanja, isključen wi-fi i sve ostalo. A uvijek mi je baterija izvan laptopa osim u rijetkim slučajevima kad nemam izvora struje. Zapravo sam poprilično zadovoljna, tako da ću ga ostavit pa dokle dur, dur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
1. Za bateriju ne brini. Otići će ti ![]() 2. Da li se isplati prodavati polovni laptop i uzimati nešto novo? Ne. Ono što se isplati je prodati polovni laptop (star 2 godine) i sa dodatnim novcima si uzeti polovni laptop koji je jači. Njemu isto pada cijena. Ciljaš na garanciju + uzmeš ak treba novu bateriju (ovisno o starosti). 3. To sam procjeniš. Ako ti ne treba jači proc, RAM je nadogradiv, zamjena optike sa SSD-om ili tak nešto će učiniti čuda na jednom prijenosniku. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
kako bi informatičar starog kova reka: "dok radi, ne diraj" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas