|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nforce2 i zvuk
Uzrokuje li veće zazeće procesora korištenje zvuka integriranog na ploču u odnosu na odvojenu zvučnu karticu?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
čini mi se da sam čita da nforce2 ima to sređeno ludilo u odnosu na ostala integrirana rješenja.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Ukoliko na ploci imas nVidia Sound Storm onda ti je to najbolje integrisano resenje, a sad, ako uzmes neki Audigy sigurno ce se smanjiti zauzece procesora u igrama, ali za koliko ... to ti niko ne moze reci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Druga stvar je što ima manje kvalitetan zvučni čip. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene je epoxica 8rda3+ ,cini mi se da je zvuk ac97. Da ugasin ovo i vratin staru live-icu ? Baš mi odgovara ovo integrirano rješenje :mad:
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Osobno koristim tu istu plocu i integrirani 5.1 zvuk. Sa 5.1 sustavom, primjetim da mi malo padnu performanse u odnosu na stereo konfiguraciju zvucne, ali sa novim driverima to i nije nesto znacajno... rang 10%...tako da mi uopce ne smeta.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|