|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Problem iphone
evo nakon resetiranja iphone imam veliki problem evo video http://www.youtube.com/watch?v=sXdr8fJAc3g# ali samo meni nakon onog reseta cijelo vrijeme jabuka (logo) i ne mice se .. nece ga ni u itunes prepoznat. Moj model je iphone 2g 8gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Restore trebas napraviti.... Lijepo skini firmware 3.1.2. pritisni home button i power button dok ti neude u boot mode (da vidis kabal na ekranu sa itunes logom) spoji ga sa kompom i lijepo u itunesu shift+lijevi klik misa na restore i browsaj sa desktopa taj 3.1.2. firmware koji si skinuo.... Ak me sjecanje jos sluzi nisam dosta dugo vec restore napravio ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 13.04.2010. u 23:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
HOW TO GET A IPOD/IPHONE IN AND OUT OF RECOVERY MODE http://www.youtube.com/watch?v=CJ17_...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
IPHONE PROBLEM!!!
Imam iphone 3g i radio je do prije par dana i vise ne radi. Ugasio se jer mu je bila slaba baterija i od onda ne daje znakove zivota. Predlozi?!
![]() |
![]() |
#10 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ostavi ga na punjacu cijelu noc, ako ne proradi probaj zajedno drzati home+power desetak sec, ako ni to ne radi baterija baj baj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|