|
![]() |
#1 |
Guest
|
DELL Vostro 1015 ne radi
Prvo se pregrijavao, zatim su poceli cudni zvukovi od diska, nakon toga sam reinstalirala win , otvarala malo i cistila taj disk i vise ne moze podignut win uopce...kao da ne radi disk...jel zna netko o cemu se radi?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Možeš li ponovo preinstalirati windowse? Ako ne, probaj bootati Linux LiveCD ili USB bilo koji novi, npr. http://www.ubuntu.com/download/deskt...re-you-install Ukoliko normalno boota Linux, a ne možeš preinstalirati windowse, onda vrijedi probati s drugim 2,5" SATA hard diskom. Pa javi što se događa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Uspjela sm nekako da chekira disk pa je na jedvite jade dignuo win, izgleda da cu morat kupit novi disk, jel ima neko kakav prijedlog |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
joj daj to je polovni lap koji sam ne dodje vise 700 kn |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pardon, nisam guglao o kojem se modelu radi pitala si za prijedlog za novi disk, ja sam ti dao best buy
![]() |
#7 |
Guest
|
Jel ima neki nacin za istestirat i regenerirat disk ili nema ako su bad sectori prisutni? |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Ma da Hd tune ga cita i onda stane , javlja read error,a kod analize diska isto javlja gresku, inace stalno trazi backup koji ne moze napravit, ma kupila bi ja disk da sam sigurna da je samo on u pitanju hmm |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sad premotaj na moj prvi post, pa stisni plej