|
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Jok ta se neda otkljucat, otkljucat se da samo A6200 TD
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja mislim da se baš ta da otključati. Odi na ovaj link Kartica koju je lik modal također ima 128Mb i 64-bit-nu sabirnicu. Ako ti se radi o NV43 čipu onda se da otključati. NV44 se ne koriti za AGP jer to su TC čipovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
Inače sa Leadtekom sam dobro upoznat jer ga i sam posjedujem i prema nekom pravilu jače revizije kartica nose oznake TDH, a slabije TD... Moju tvrdnju potvrđuju i podatci da je filrate od TDH verzije i broj verticeles/sec. veći nego od TD verzije. (izvor www.leadtek.com usporedi specifikacije kartica). Vjerojatno je memorijska propusnost TDH kartice nešto manja, ali o tome nama podataka na stranici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nemoj širit dezinformacije ![]() ![]() Ovako, kod Leadteka, THD, ovo H kolko sam ja skužio ukazuje na 64 bit sabirnicu..... Što se 6200 kartica tiče, to je malo zbunjujuće, ali kako posjedujem jednu duuuugo sam googlo i tražio informacije i imam sljedeće za reć: 6200 (bez A) ima nV43 jezgru, primjer te kartice je Leadtek 6200 TD, ima 128 bit sabirnicu, te se da u 99% slučajeva (nisam našo da se nije dala otključat, ali 1% čisto preventivno ![]() Nadalje, ima 6200A koja se nemože otključat jer je sasvim drugi chip (nV44), koji fizički ima samo 4 pajpa, razlika između 6200 i 6200A je odma na prvi pogled uočljiva, 6200A je oko 600 kn, 6200 ima BR02 chip, te joj je memorija pod kutem od 45 stupnjeva nasprema rubovima PCB-a Za AGP NEpostoji TurboCache kartice..... Za PCI-e baš neznam previše, tj. znam da ima 6200 i 6200TurboCache, nepreporučujem nikome tu TC, možda uštediš 200 kn na kartici, ali koji k, ako moraš uz tih 200 kn dat još 200 da bi kupio još RAM-a koju će ona koristit....mislim da su se prve 6200 za PCI-e dale otključat, ali je onda nVidia počela djelit nV44 čip koji (kao što rekoh) ima samo 4 pajpa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-nVidiot-
|
O moj Bože..... Ajmo redom!!! 1. Nije THD nego je TDH! 2. Krivo si skužio jer moja kartica je TDH pa ima 128-bitnu sabirnicu, a ima i puno jačih kartica koje nose TDH pa bi po tvome to značilo da jedna GTX-ica ima 64-bitnu sabirnicu??? 3. Kod Leadteka A ispred broja serije (npr. A6200) upučuje da je kartica za AGP, a PX (npr. PX6200) da je kartica za PCI-E. 4. Leadtek nama karticu bez oznake A ili PX ispred 6200 ako ne vjeruješ odi na www-leadtek.com (ako u cjeniku od neke firme piše drugačije to je njihova greška) 5. Da, za AGP NEpostoje TC kartice 6. Jezgra koja se koristi za PCI-E 6200 kartice je NV44 (podržava TC) 7. Jezgre koja se koristi za AGP su NV43 (64-bit i 128-bit) i NV44A (verzija NV44 jezgre ali bez podrške za TC) (64-bit). 8. Moram se ispričati ZED-M jer je bio u pravu. (Kartice sa NV44A su klokane na 350MHz, a one sa jezgrom NV43 ma 300MHz) - po klokovima sam skužil da sam u krivu... Znači A6200 TDH se neda modati u A6600. 9. Ozvake TDH i TD T = TV D = DVI H = Hardware monitor Izvor Link Zadnje izmijenjeno od: psf[i]-[Tomek]. 23.09.2005. u 20:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|